www.endustriweb.com
Red Lion

Red Lion Controls, MB connect line GmbH'yi Satın Alarak Güvenli Uzaktan Erişim Hizmetini Genişletiyor

İngiltere merkezi Spectris plc'nin faal şirketlerinden Red Lion Controls, uzaktan erişim, veri toplama ve M2M iletişimi için makine ve tesislerin lider güvenli bağlantı sağlayıcı olan MB connect line'ın satın aldığını duyurmaktan gurur duyar. MB connect line'ın alımıi Red Lion'un güvenli ve kullanımı kolay edge bağlantısı sunma stratejisini desteklerken dünya çapındaki işletmelerin üretkenlik sağlayan güvenli ve gerçek zamanlı veri görünürlüğü elde etmelerini mümkün kılıyor. 



Merkezi Dinkelsbühl, Almanya'da bulunan MB connect line, Güvenli Uzaktan Erişim, Endüstriyel IoT ve Endüstriyel Güvenlik hizmetlerinde tanınmış bir lider. MB connect line'ın yüksek güvenlikli donanım ve yazılım çözümleri, Red Lion'un modüler ve güçlü endüstriyel otomasyon ve ağ teknolojisini daha da ileriye götürecek.

MB connect line'ın alımı esasen 2019'da iki şirket arasında duyurulan stratejik işbirliğine dayanıyor. Bu alım, endüstriyel siber güvenlik alanında tanınmış bir liderden elde edilen tamamlayıcı ürünlerle Red Lion'un portföyünü genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda müşterilere uzaktan izleme ve yapılandırma olanağı sağlayan bir Uzaktan Hizmet Portalı sunuyor. Bu sayede müşteriler, endüstriyel ortamların taleplerini karşılayabilecek ve güvenli uzaktan erişim çözümleriyle operasyonel dayanıklılıklarını güçlendirebilecekler.

“Red Lion Controls ve MB connect line bir arada güçlü bir kombinasyon. Güvenli bağlantı çözümlerine ortak bir akılla odaklanarak, Bilgi Teknolojisi ve Operasyon Teknolojisini birleştirmek ve operasyonel dayanıklılıklarını güçlendirmek isteyen müşterilerimize hizmet etmek için kendimizi daha iyi konumlandırmış olacağız. Red Lion, müşterilerini daha geniş bir ürün yelpazesi ve daha iyi bir teknik kaynakla destekleyerek bu yeni bölüme başlamaktan dolayı çok heyecanlı", diyor Red Lion Controls Başkanı Jack Lee.

"MB connect line'ın Red Lion Controls tarafından satın alınmasıyla birlikte başarılı ortaklığımızı bir sonraki adıma taşıyoruz. MB connect line, güvenli uzaktan bakım ve networking'in yanı sıra edge ve bulut bağlantısı için sunduğu kapsamlı çözüm portföyünü genişletmeye devam edecek. MB connect line, sektördeki dijital dönüşüm için en iyi çözümleri sağlamak ve Red Lion Controls'ün güçlü küresel varlığından yararlanmak için Red Lion Controls ile birlikte çalışmaktan büyük heyecan duyuyor," diyor MB connect Line CEO'su ve kurucusu Siegfried Müller.


Red Lion Controls, MB connect line GmbH'yi Satın Alarak Güvenli Uzaktan Erişim Hizmetini Genişletiyor
Red Lion Controls, MB connect line GmbH'yi Satın Alarak Güvenli Uzaktan Erişim Hizmetini Genişletiyor

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers