www.endustriweb.com
Kioxia News

KIOXIA Otomotiv Uygulamaları için UFS Ver. 3.1 Gömülü Flash Bellek Cihazlarını Tanıtıyor

Performans İyileştirmeleri Otomotiv Uygulamalarını Geliştirmeye Devam Ederek Sürücü Deneyimini Bir Üst Seviyeye Taşıyor.

KIOXIA Otomotiv Uygulamaları için UFS Ver. 3.1 Gömülü Flash Bellek Cihazlarını Tanıtıyor

Bellek çözümleri alanında bir dünya lideri olan KIOXIA Europe GmbH, bugün yeni Otomotiv Evrensel Flash Depolama[2] (UFS) Ver. 3.1 gömülü flash bellek cihazlarının kullanım denemelerine[1] başladığını duyurdu. Bu yeni ürün serisi şirketin BiCS FLASH 3D flash belleğini kullanıyor ve sürekli gelişerek sürücü deneyimini bir üst seviyeye taşıyan otomotiv uygulamalarının farklı gereksinimlerini desteklemek için 64 gigabayttan (GB) 512 GB’a kadar farklı kapasitelere sahip.

“Arabalardaki bilgi-eğlence sistemleri ile ADAS[3] giderek daha sofistike bir hâle geldikçe, otomotiv uygulamaları için depolama gereksinimleri de artmaya devam ediyor.” diyen KIOXIA Europe GmbH, Bellek Pazarlama ve Mühendislik Departmanı Başkan Yardımcısı Axel Störmann ekliyor: “UFS, bu uygulamaların yüksek performans ve yoğunluk ihtiyaçlarını karşılamak için biçilmiş kaftan.”

Bu yeni cihaz geniş bir sıcaklık aralığını (-40°C ila +105°C) destekliyor, AEC[4]-Q100 Derece 2 gereksinimlerini karşılıyor ve giderek daha karmaşık hâle gelen otomotiv uygulamalarının ihtiyaç duyduğu çok daha güvenilir beceriler sunuyor.

Otomotiv UFS Ver. 3.1 aygıtının hem ardışık okuma hem de ardışık yazma performansı önceki nesil aygıtlara göre sırasıyla yaklaşık olarak 2,2 ve 6 kat olmak üzere önemli oranda iyileştirildi[5]. Bu performans kazanımları sistem başlangıcının ve OTA (Kablosuz) güncellemelerin hızlanmasına katkı sağlıyor.

www.kioxia.com
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers