www.endustriweb.com
Parker News

Parker, düşük basınçlı uygulamalar için entegre kartuş çözümleri serisini Carstick+ ile genişletiyor

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, gövde ile polimer borular arasında anında bağlantı sağlayan yeni Parker Legris Carstick+ entegre kartuş çözümünü sunar. Köklü Parker Legris Carstick® ürün serisinin yeni üyesi Carstick+; elastik olmayan, amorf polimerler dâhil çeşitli gövde malzemelerine takılabilir.

Parker, düşük basınçlı uygulamalar için entegre kartuş çözümleri serisini Carstick+ ile genişletiyor

Gıda ve içecek endüstrisinde, Carstick+ kartuş çözümü; kahve makineleri, su sebilleri ve su arıtma gibi uygulamalarda içme suyu, buhar ve sıvılarla kullanıma uygundur. Yeni kartuş çözümünün tasarımı aynı zamanda soğutma sıvılarının (endüstriyel veya deiyonize su; yalıtkan akışkanlar; termal yönetim uygulamalarıyla ilgili glikoller) transferi için de uygundur. Carstick+, ayrıca, tasarımında uyarlama yapılarak basınçlı hava ve soygaza yönelik endüstriyel ve otomasyon pazarlarının yanı sıra yaşam bilimleri endüstrisinde gaz ve tıbbi akışkan transferinde de kullanılabilir.

Carstick+, dış çapı 4 ila 6 mm olan borular için genişletilmiştir. EPDM modeli 120°C'ye kadar kullanılabilirken, FKM modeli 140°C'ye kadar sıcaklıklarda kullanımı destekler. Diğer avantajların yanı sıra, Carstick+'ın patentli dış tutma halkası, oyuğa zarar vermeden kartuşun gövdeden kolayca çıkarılmasına olanak tanır. Bu, oyuğun tekrar kullanılabilmesi ve atık miktarının önemli ölçüde azalması anlamına gelir.

Carstick+'ın 20 daN'dan az takma gücü gerektirmesi nedeniyle yeni kartuş, enerjiden de tasarruf sağlar. Entegre contası ve kullanıma hazır ambalajı, hızlı montaja olanak tanır ve pazardaki mevcut ürünlere kıyasla iki ila üç kat daha hızlı montaj sağlar. Sert plastik borular, Carstick+'ı hasarlara ve bileşen kaybına karşı korurken takma işlemini de kolaylaştırır. Ayrıca EPDM ve FKM model entegre O-Ring conta seçenekleri olan kartuş çözümü; yer tasarrufu sağlayan, oldukça kompakt bir tasarıma sahiptir.

Carstick+ çözümü; RoHS ve REACH uyumludur, kurşun içermez. Carstick+ kartuşunun EPDM modeli; NSF, FDA ve KTW dâhil olmak üzere gıda sertifikalarıyla uyumludur.

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://ph.parker.com/tr/tr/polymer-cartridges-lf-3000-and-liquifit-carstick-quick-fitting

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers