www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Almanya, İsveç ve ABD’de bulunan HMS geliştirme merkezleri özelleştirilmiş endüstriyel iletişim çözümleri üzerine her zamankinden daha fazla yoğunlaşmaktadır

HMS Endüstriyel Ağlar endüstriyel iletişime yönelik kişiye özel çözümler üzerindeki ilgisini daha fazla artıracağına yönelik girişim haberini duyurdu. Dünya çapındaki yerel geliştirme merkezleri müşterilerin endüstriyel ağ bağlantısı, makine iletişimi, kablosuz çözümler, entegre güvenlik ve uzaktan yönetim vb. kapsamındaki özel ihtiyaçlarına cevap verecek özel çözümler için müşterilere yardım edecektir.

Almanya, İsveç ve ABD’de bulunan HMS geliştirme merkezleri özelleştirilmiş endüstriyel iletişim çözümleri üzerine her zamankinden daha fazla yoğunlaşmaktadır

HMS, 25 yıl öncesine uzanan birikimiyle özelleştirme projelerinde çalışmaktadır, söz konusu girişim bu deneyimlere dayanmaktadır. HMS bünyesindeki özelleştirme projeleri basit marka etiketlemesinden tamamen yeni ürünlerin geliştirilmesine kadar uzanmaktadır. Tüm gelişmeler güvenilir Anybus, IXXAT ya da Netbiter teknolojileri ile HMS’nin binlerce saatlik araştırma ve geliştirmelerine dayanmaktadır. Bu sayede müşterilerin maliyetleri ve pazara erişim süresi düşmektedir.

HMS’nin sunduğu örnek niteliğindeki projeler:

  • Tamamen özelleştirilmiş çözümler

    HMS son derece özel gereksinimlere yönelik eşsiz OEM çözümlerini uygun hale getirmektedir. Kanıtlanmış teknolojilere ve platformlara dayalı olan benzersiz çözümler yazılım, donanım, iletişim ara yüzleri, performans ve işlevsellik açısından müşteriler için oluşturulmaktadır. 

     
  • HMS standart ürünün yazılım ve donanım değişiklikleri

    Belirli özelleştirme gereklilikleri arasında yüksek IP koruma türleri, özel kart türleri ve şekil faktörleri, özel bağlantı parçaları, özel güç kaynakları, kasa tasarımları ya da özel protokol uygulamaları bulunmaktadır. 

     
  • İşlevsel güvenlik için iletişim çözümleri
    HMS’nin IEC 61508 standartlarına uygun olarak işlevsel güvenliğe yönelik çözümlerde uzmanlaşmış olup büyük bir bilgi birikimi gerektirmesi sebebi ile müşterilerin kendi ürünlerine güvenlik işlevselliğinin uygulanmasına yardım etmektedir. Hazır gövdeler ve donanım kullanıma hazır olup özel ihtiyaçlar doğrultusunda da özelleştirilebilir.

  • Marka etiketleme

    Kasa rengi, özel etiketleme, logolar, kitapçıklar, madde numaraları, paketleme ve OEM özel ürün konfigürasyonu bu başlığa dahildir.

     
  • Tam sistem çözümleri

    Nihai sistem ve doğrulama testlerinin yanı sıra HMS fizibilite çalışmaları yürütür, reklam fikirleri oluşturur ve gerekli donanımı ve yazılımı geliştirir. 

     
  • Yazılım ve yazılım hizmetleri 

    HMS, yazılım ile ilgili taşıma ve uygulama hizmetleri ile IP çekirdek ürünlerini endüstriyel iletişim dahilindeki tüm uygulamaları hedefleyerek müşteri tasarımında birleştirmektedir. Gömülü çözümler ile ilgili örnekler arasında IP Çekirdekler (FPGA), bilgisayar tabanlı sürücüler (Linux, Windows), OEM özel araçlar ve web tabanlı uzaktan yönetim için yazılımlar yer almaktadır.

“Yeniliklerin Kombinasyonu"

HMS Endüstriyel Ağlar Operasyon Direktörü Jörgen Palmhager: ” Özel projeler bizim doğamızda var ve bunlar HMS açısından çok büyük bir başarı faktörü olmuştur. Özel bir projede çalışırken fikirleri, teknolojiyi ve yenilikleri ‘’Yeniliklerin Kombinasyonu’’ çerçevesinde hızlı ve işbirlikçi bir yaklaşım içinde müşterilerimiz ile birlikte buluşturuyoruz. Sonuç ise çoğunlukla yeni ve Objelerin İnterneti, Kablosuz İletişim, Endüstriyel Ethernet, Güvenlik vb. gibi alanlardaki heyecan verici teknolojiler olarak karşımıza çıkmaktadır. Müşteriler gerek HMS’nin geliştirme uzmanlığından gerekse üretim ve imalatın esaslı takip kaydından faydalanmaktadır.’’

Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’daki Gelişmeler
HMS bünyesindeki geliştirme faaliyetleri farklı merkezlerde gerçekleşmektedir: 


  • Halmstad, İsveç: Ana merkezi İsveç’te olan Geliştirme Merkezi’nde özelleştirilmiş donanım, yazılım, işlemci üzerindeki sistem çözümleri ve kablosuz çözümler üzerinde çalışılmaktadır. Odak noktasında Objelerin İnterneti de dahil olmak üzere endüstriyel ağ sistemi, Ethernet, uzaktan yönetim yer almaktadır. 

  • Karlsruhe, Almanya: Karlsruhe’deki Çözüm Merkezi standart ürünlerin müşterilerin özel çözümlerine uyarlanması ve biçimlendirilmesi konusunda uzmandır. 

  • Weingarten, Almanya: Weingarten şehrindeki Geliştirme Merkezi makine iletişimi, işlemci üzerindeki sistem, endüstriyel Ethernet, işlevsel güvenlik, otomotiv ve tam olarak özelleştirilmiş donanım ve yazılım alanlarındaki çözümler konusunda uzmandır. 

  • Bedford, ABD: HMS’nin Bedford’taki Çözüm Merkezi standart ürünlerin müşterilerin özel çözümlerine uyarlanması ve biçimlendirilmesi konusunda uzmandır.

HMS’nin özelleştirilmiş ürünleri ile ilgili örnekler:

Almanya, İsveç ve ABD’de bulunan HMS geliştirme merkezleri özelleştirilmiş endüstriyel iletişim çözümleri üzerine her zamankinden daha fazla yoğunlaşmaktadır

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers