www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Schneider Electric tarafından verilen ‘’Yılın Partneri’’ ödülü Prosoft Technology’nin - Lauren

Schneider Electric’in İşbirliğine Dayalı Otomasyon Partner Programı (CAPP) kapsamında düzenlediği ‘’2013 Yılın Partneri’’ ilk ödülüne Prosoft Technology layık görüldü

Schneider Electric tarafından verilen ‘’Yılın Partneri’’ ödülü Prosoft Technology’nin - Lauren
Schneider Electric Sanayi İşleri Strateji ve Ortaklık Dağıtım Yöneticisi Loic Regneir: ‘’Son kullanıcı memnuniyetini her zaman göz önünde bulundurarak Prosoft Technology’nin kurum içindeki ve sahadaki işletim süreçleri, müşteri odaklı zihniyeti ve Orijinal Ekipman Üreticiliğinin (OEM) yanı sıra sistem entegratörlerini desteklemesindeki sadakati bir kez daha tescillendi.’’

İşbirliğine Dayalı Otomasyon Partner Programı Şampiyonları (CAPP Champions) tarafından temsil edilen dünya genelindeki katılımcı ülkeler, yıllık olarak düzenlenen dahili bir ‘’ denetim’’ kapsamında tercih ettikleri üç partneri oylayarak belirlediler. Ürünler ve ileri teknoloji çözümler ile satış ve teknik destek gibi faktörlerin dahil olduğu seçimle ilgili kriterler gerek satış öncesi gerekse satış sonrası partner tarafından yerel olarak sunulmuştur. En yüksek oyu alan partnerler ödüllendirilir.

Fransa’nın Cannes şehrindeki Xcelerate 2014 etkinliğinde ödüller sahiplerine verildi. Schneider Electric etkinliği sistem entegratörleri ile Katılımcı Otomasyon Partner Programı partnerlerine kendi becerilerini ve işbirliğine dayalı yaklaşımlarını geliştirmeleri ve birlikte büyümeleri için bir fırsat sunmaktadır.

Ara yüz iletişim modülleri, endüstriyel kablosuz çözümler ve özerk ağ geçit bilgisayarları hakkında daha fazla bilgi edinmek için Prosoft Technology, Schneider Electric kullanıcılarına kendi web sayfasını önermektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers