www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS 3.000.000. Anybus modülünü Bosch Rexroth’a teslim ediyor

HMS Industrial 3 milyonuncu Anybus modülünü Bosch Rexroth’a gönderdi. Boshc Rexroth, Anybus modülünü ağırlı olarak kaynaklama ve sıkıştırma kontrolörlerini otomasyon teknolojisinde kullanılan çeşitli kontrol sistemlerine bağlamak için kullanıyor.

HMS 3.000.000. Anybus modülünü Bosch Rexroth’a teslim ediyor
Anybus gömülü ürünler farklı endüstriyel haberleşme ve Ethernet ağları için birbiriyle değiştirilebilir iletişim modülleridir. Modüller büyük ağ standartları için çoklu ağ bağlantısı sunuyor.

Bosch Rexroth ve HMS arasındaki uzun soluklu işbirliği
Bosch Rexroth ve HMS birlikte 10 yılı aşkın bir süredir başarılı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bosch Rexroth Sıkıştırma ve Kaynaklama Sistemleri Mühendislik Yöneticisi Harald Lukosz Anybus modülünü neden seçtiklerini şu sözleriyle açıklıyor:’’ Anybus’ı iki sebepten ötürü seçmiş bulunmaktayız: İlk olarak, son derece kompakt ve kolay entegre edilebilir olması. İkincisi ise modül içindeki teknoloji."

HMS Industrial Networks CEO’su Staffan Dahlström ise şunları paylaştı:’’ Anybus iletişim modülleri Bosch
 Rexroth’un sıkıştırma ve kaynaklama kontrolörlerinde ihtiyacı olan tüm büyük endüstriyel ağ sistemleri ve
 endüstriyel Ethernet ağları için desteğe sahip olmakla birlikte bunların otomasyon teknolojisinde kullanılan
 çeşitli kontrol sistemlerine bağlanmasını sağlıyor."

Kompakt ve enerji tasarruflu
Bosch Rexroth az miktarda enerji tüketen ve 5.2 cm x 5.2 cm boyutundaki son derece kompakt olan Anybus CompactCom iletişim modüllerini kullanıyor. İletişim modülleri günümüz pazarındaki büyük standartlar için oldukça güvenilir çoklu ağ bağlantısı sunuyor. Standartlaştırılmış donanım ve yazılım ara yüzleri modüllerin birbirleriyle kolayca değiştirilebilmesine imkan veriyor. Bir başka deyişle, sadece modülü değiştirerek herhangi bir ağa bağlanabilirsiniz.

Anybus tarihi
İlk Anybus modülü 1994 yılında geliştirildi. O günlerde çeşitli endüstriyel ağ sistemi hızla gelişti. Kullanıcılara herhangi bir ağa erişme imkanı veren Anybus kavramı çığır açan bir yenilikti. Bugün üç milyon Anybus modülü alanda uygulanmaktadır. Anybus kavramının sunduğu çoklu ağ kapasitesi kullanıcı için kilit niteliğindeki bir faydadır.

Staffan Dahlström; “İlk bir milyon Anybus modülünü sunmak 10 yıldan daha fazla bir süreye mal oldu. Fakat, ikinci bir milyon yalnızca beş yıl ve üçüncü bir milyon sadece iki yılımızı aldı. Buradan beşinci Anybus modülüne ulaşmak için muhtemelen çok fazla beklemek zorunda olmadığımız sonucuna ulaşılabilir.’’

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers