www.endustriweb.com
BRADY

Brady Marka Koruma Element Case ile Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

Yüksek kalite akıllı telefon ve tablet aksesuarları üreticisi, ürünlerini ve markasını Brady'nin ürün tanımlama etiketleme sistemi ile koruyor

Brady Marka Koruma Element Case ile Ortaklık Kurduğunu Duyurdu
Önde gelen bir entegre marka koruma çözümleri sağlayıcısı olan Brady (NYSE:BRC), bugün Marka Koruma işletmesinin, Element Case yüksek kalite akıllı telefon ve telefon aksesuarlarını sahteciliğe karşı korumak için özel bir ürün tanımlama sistemini oluşturduğunu duyurdu.

Çözüm, herkese açık barkod okuma uygulamasına sahip herhangi bir akıllı telefon tarafından gerçekliği taranabilecek karmaşık, güvenli bir şekilde tasarlanmış etiketler sunuyor. Ürün ambalajı üzerindeki dış etiketler ürünün gövdesi içinde bulunan iç etiketler eşleşerek anında dijital tanımlama sağlanıyor. Brady HP’s Global Product Authentication Service'ni (GPAS) çözüme entegre ederek Element Case müşterilerinin ve tedarik zinciri ortaklarının bir ürünün gerçek olup olmadığını anında doğrulamasını sağlamıştır.

Sahteciliğe Verilen Yanıt
Element Case, akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik lüks aksesuarların önde gelen butik üreticisidir. İkonik bir pop kültürü markası olan şirket, uluslararası pazarlarda rakipsiz düzeyde sahtecilik vakalarıyla karşılaşmıştır. Şirket, bu sahteciliği ortadan kaldırmak ve müşterilerine kopya ürünlere karşı tam koruma sağlamak için Brady'nin en yeni ürün tanımlama teknolojilerinden yararlanmıştır.

Element Case, bu yeni sahteciliği önleme çözümünün yanı sıra ticari markalarını küresel olarak tescil ettirmiş, yasaları çiğneyenleri ısrarlı bir şekilde takip etmiş ve sahtekarları bulmak ve devreden çıkarmakla görevli bir ekip oluşturmuştur. Brady’nin marka koruma işletmesi, markanın bu iç kaynakları için harika bir tamamlayıcı görevi görür.

Brady Farkı
Kapsamlı bir araştırmadan sonra, Brady'nin etiketleme çözümleriyle birlikte sunduğu HP GPAS platformu Element Case için en uygun dijital tanımlama aracı olarak seçilmiştir. Müşterilerin ve tedarik zinciri ortaklarının akıllı telefonlarını kullanarak ürünlerin gerçekliğini anında doğrulamalarını sağlayan bulut tabanlı marka koruması sunar. Element Case'e özel işletme kuralları altyapısı tarafından yönlendirilen tedarik zinciri izleme ve gerçek zamanlı analiz özellikleri de sağlar.

Element Case'in kurucusu ve CEO'su Jeff Sasaki, “Brady bir tanımlama sisteminin yetenekleri ve sınırlamaları hakkında dürüst ve pragmatik bir yaklaşım sergiledi ve şirketimizin ve ürünlerimizin ihtiyaçlarını karşılamada esnek davrandı. İhtiyaçlarımızı tam olarak karşılayan özel bir çözüm sunmadan önce markamızı ve tedarik zincirimizi baştan sona kavrayarak benzersiz bir yaklaşım uyguladılar” diyor.

Brady'nin marka koruma çözümleri küresel ürün müdürü olan Dennis Polinski ise “Fiziksel ve dijital etiketleme çözümlerimizle. Element Case'in eksiksiz bir marka deneyimi oluşturmasına yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu araçlarla, müşteriler satın aldıkları ürünleri tarayarak ve tescil ettirerek Element Case kültürünün bir parçası haline gelebilir. Ayrıca, şirket daha az sahtecilik sorunu ve daha fazla satış elde edebilecek” diyor.

Polinski sözlerini “Element Case ile ortaklık kurmak, bize hem sahteciliğe karşı duruşlarına yardımcı olma fırsatı hem de müşterilerine sağlamlığı ile tanınan benzersiz, estetik bir ürün sunan birinci sınıf bir markaya destek verme imkanı tanıyor” diyerek noktalıyor.

Element Case hakkında daha fazla bilgi için ElementCase.com adresini ziyaret edin. Brady’nin marka koruma çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.BradyProtection.com adresini ziyaret edin veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta gönderin.

Element Case Hakkında
Element Case, mobil cihazlar için en üstün kalitede aksesuarlar sağlayan önde gelen bir yaşam tarzı markasıdır. Nadir bulunan ve özel bir Element Case ürününe sahip olmak, sınıfının en iyisi aksesuarlara sahip olma arzusunu simgeler. Hiçbir şey, orijinal bir Element Case ürününün yüksek kalitesiyle ve yenilikçi tasarımıyla karşılaştırılamaz.
Brady Marka Koruma Element Case ile Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers