www.endustriweb.com
Parker News

Galata Hidrolik Pnömatik, İstanbul'da yeni bir ParkerStore açtı Turkey

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, en yeni ParkerStore'unu dün İstanbul'daki İMES Sanayi Sitesi'nde açtı..

Galata Hidrolik Pnömatik, İstanbul'da yeni bir ParkerStore açtı Turkey

İstanbul, İMES'teki yeni mağaza, Parker ve değerli distribütörü Galata Hidrolik Pnömatik'in ortak bir girişimidir. Bu iş ortakları; Endüstriyel Üretim Ekipmanı, Otomotiv, Metal, Kauçuk, Plastik, Sağlık ve İlaç sektörlerindeki mühendislere yüksek kaliteli parçalar, servis hizmetleri ve tavsiyeler sunacaktır.

Onaylı ve servis tabanlı bir platform aracılığıyla ParkerStore’lar endüstriyel ürünlere kolayca erişim sağlar. ParkerStore'lar ile, yüksek kaliteli mühendislik ürünlerine ve sistemlerine hızlıca erişmek isteyen bakım, onarım ve revizyon (MRO) müşterilerinin ve orijinal ekipman üreticilerinin (OEM) desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Yeni mağazada; 600 metrekarelik alanda hidrolik filtreler, pompalar, kaplinler, yağ ve güvenlik ekipmanları gibi yoğun talep gören Parker marka mühendislik parçalarının satışına olanak sağlanmakla birlikte; müşteriler beklerken hızlıca ihtiyaçlarını karşılayacak hidrolik hortum montaj hizmeti de verilmektedir.


Galata Hidrolik Pnömatik, İstanbul'da yeni bir ParkerStore açtı Turkey

Parker Hannifin Orta Avrupa ve Doğu Avrupa Distribütör Yöneticisi Aygün Erol, şunları söyledi: “Bu yeni ParkerStore, distribütör ağımıza eklenmiş, işlevsel bir mağaza. Galata Hidrolik Pnömatik'in pnömatik ve bağlantı elemanları alanlarındaki uzmanlığı ile güçlü müşteri portföyünün başarılı bir kombinasyon olacağından şüphemiz yok. İş ortağı olarak 5 yıldır birlikte çok iyi çalışıyoruz ve gelecekte de başarılarımızı ortak şekilde sürdürmek için sabırsızlanıyoruz.”

Genel Müdür Mesut Kurt, şunları söyledi: “Parker ile beraber sektöre öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz. Yeni mağazamız, Türkiye'nin en önemli sanayi bölgelerinden birinde yer almakta olup hizmetlerimiz; Endüstriyel Üretim Endüstrisi'ne yardımcı olacak, bekleme sürelerini azaltacak ve üretkenliği artıracaktır. Bu mağaza, Pnömatik Kontrol Panelleri üretmeye yönelik ana odağımıza katkı sağlayacak.”

“Parker'ın dünya çapındaki uzmanlığını İMES'e getirmemiz sayesinde iş ortaklarımız; orijinal ve endüstri lideri parçalara hızlı ve kolay bir şekilde erişebilecek. Ekibimizdeki üyeler, müşterilerin mağaza içi diyagnostik ve onarım hizmetlerine erişmesine yardımcı olacak en uygun konumlara yerleştirilmektedir.”

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers