www.endustriweb.com
SUNON

SUNON Düşük enerjiyle çalışan Eco Havalandırma Fanları

SUNON, entegre bir 12W LED gömme lambaya ve 120 m3/saatlik yüksek hava akış hızına sahip yeni ürün ailesi Eco DC Fırçasız Havalandırma Fanları'nı piyasaya sürüyor. Fanlar ev uygulamaları için idealdir, evin her odasındaki iç mekan hava kalitesini yükseltmek için en iyi enerji tasarrufu çözümünü sunuyor. SUNON yüksek kaliteli Eco Havalandırma Fanları, her alanda her türlü ihtiyacı karşılamak için çeşitli performans seviyeleri, işlevsellikler ve tarzlar sunmaktadır. SUNON'un DC Motor Teknolojisi, AC motorlara göre %80'e varan enerji tasarrufu sağlar. 4,5 W değerinde ultra düşük güç tüketimiyle, sadece 120 m3/saatlik ultra yüksek hava akışı değil, aynı zamanda her bir müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak için düşük maliyetli ve sürdürülebilir çözümler sunar. SUNON Eco havalandırma fanları, binanın herhangi bir yerine konulabilir ve Energy Star etiketi, HVI ve Yeşil bina standardı gibi bina kurallarını karşılamak için gereklidirler.

SUNON Düşük enerjiyle çalışan Eco Havalandırma Fanları
SUNON, ayrıca yeni bir Flow2 Tek-Çift Akışlı Havalandırma Fanı (ısı geri kazanım cihazı) sunmaktadır, bu fan bir eve temiz hava getirirken aynı anda eski havayı dışarı atar. Bu akıllı ve duvara monte edilen cihaz, iç mekan hava kalitesini yükseltir ve güç tüketimini 4,6 W düşürür. Ayrıca, SUNON DC Fırçasız Motor daha verimlidir, daha az gürültü çıkarır ve daha uzun ömürlüdür. Ayrıca, entegre LED ışıklı SUNON Eco havalandırma fanı, 2015 iF tasarım ödülünü aldı."

Dünyanın lider DC Fırçasız fan tedarikçilerinden biri olan SUNON, hava akımı yapan pencereler, yoğuşma ve siyah küflenmeyi ortadan kaldırmak için tasarlanmış düşük enerji tüketimli, düşük maliyetli ve sürdürülebilir havalandırma cihazları ve sistemler aracılığıyla iç mekan hava kalitesini yükseltmeye kendini adamıştır.

Messe Frankfurt ISH Fuarında 10 ila 14.03.2015 Tarihleri Arasında 10.2 Numaralı Salon D70 Standında SUNON'u Ziyaret Edin

Sunon, eksiksiz termal çözümlerde engin tecrübeye ve köklü bir geçmişe sahiptir. Geçtiğimiz otuz yıldaki büyük başarısına dayanan Sunon, bu yılın ISH fuarında yeşil binalar için Eco DC Fırçasız Havalandırma Fanları ve EC motor ürünlerini tanıtacak. Yüksek enerji tasarrufu ve Ekonomik tasarıma odaklı Sunon ekibi, soğutma amaçlı fırçasız fanlar/motorların yanında Elektronik Yön Değiştirme (EC) teknolojisi, Fırçasız DC Elektrikli (BLDC) tavana monte fan motorlarını, Eco DC Fırçasız Havalandırma Fanını ve Flow2 One hava değişim sistemleri serisini tanıtacaktır.
 
SUNON Düşük enerjiyle çalışan Eco Havalandırma Fanları

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers