www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks Yüksek Performanslı Anybus Ağ Geçitleri Portföyünü Genişletiyor

Yeni Anybus® Communicator ağ geçitleri, iyileştirilmiş operasyonel performans sağlamak adına endüstriyel ağlar arasında hızlı ve kolay iletişimi mümkün kılıyor.

HMS Networks Yüksek Performanslı Anybus Ağ Geçitleri Portföyünü Genişletiyor
HMS Networks, ikinci nesil Anybus Communicator yüksek performanslı ağ geçitleri serisini genişleterek endüstriyel uygulamalardaki ağlar arasında daha fazla ve daha hızlı veri aktarımına olanak tanıyor. EtherCAT, EtherNet/IP, Modbus TCP, PROFIBUS ve PROFINET arasındaki veri bağlantısı için sunulan bu on üç yeni sürüm, kullanıcıların farklı kontrol sistemleri arasında bağlantı kurmasını, otomasyon adalarını ortadan kaldırmasını ve operasyonel performansı en üst düzeye çıkarmasını kolaylaştırıyor.

Anybus NP40 teknolojisi ile kanıtlanmış ve hızlı bağlantı
Ödüllü Anybus NP40 endüstriyel ağ işlemcisi, Communicator'ların endüstriyel performans, güvenilirlik ve güvenlik açısından zorlu gereksinimleri karşılamasını sağlıyor. Yeni donanım ve yazılıma sahip ağ geçitleri, öncekilere kıyasla 10 kata kadar daha hızlı ve anında veri aktarımı sağlıyor. Ağ geçitleri bağlı PLC'ler ve/veya bu PLC'lerden 1500 bayta kadar aktarım yaptığından, kullanıcılar ağlar arasında önemli ölçüde daha fazla veri alışverişi de yapabiliyor.

Güçlü ve güvenli bir iletişim
Özenle seçilmiş endüstriyel bileşenler kullanılarak oluşturulan ve CE ve UL endüstri standartlarına göre doğrulanan ağ geçitleri, zorlu endüstriyel ortamların üstesinden gelmek üzere tasarlanmıştır. Kullanıcıları siber saldırılardan korumak adına ağ geçitleri izinsiz yapulandırmanın önüne geçen yerleşik fiziksel güvenlik anahtarı ile saldırılara karşı koyan ve zararlı yazılımların bulaşmasını önleyen güvenli önyükleme işlevi ile dontılmıştır.

 Hızlı kurulum ve sezgisel yapılandırma
Optimize edilmiş muhafaza tasarımı, sezgisel GUI ve anlaşılması kolay belgeler sayesinde hızlı kurulum ve konfigürasyon prosedürleri elde ediliyor.

Öne bakan bağlantı noktalarına sahip kompakt ağ geçidi tasarımı ve bağlı cihazlara yakın ağ geçidi kurulumuna olanak tanıyan ve gerekli kablolama miktarını azaltan DIN-ray montajı sayesinde de kurulum basitleştirilmiştir.

Kullanıcılar, ağ geçitleri üzerindeki özel bir Ethernet bağlantı noktası aracılığıyla erişilebilen web tabanlı GUI'de sürükle ve bırak işlevini kullanarak ağ geçitlerini yapılandırabilir. GUI'de kullanıcılar ayrıca ağ trafiğini izleyebilir ve sorunları ortaya çıkmadan teşhis edebilir.

GUİ içerisindeki QR kodunun sağladığı adım adım kurulum ve yapılandırma rehberi ile uygulamalı destek de ayrıca sağlanmaktadır.

"En gelişmiş ağ geçidi serimiz olan bu Communicator'ları piyasaya sürmekten büyük heyecan duyuyoruz" diyor HMS Networks Anybus ağ geçitleri Ürün Müdürü Fredrik Brynolf. "Communicator'lar güvenilir, güçlü ve güvenliler. Bunun da ötesinde, optimize edilmiş tasarım ve sezgisel GUI sayesinde yeni seviye bir kullanıcı dostu deneyim sağlıyorlar. Tüm bunlar, Communicator'ları endüstriyel cihazlar arasında veri bağlamak isteyen herkes için mükemmel seçenekler haline getiriyor. Communicator'lar PLC'leri bağlamayı, otomasyon adalarını kaldırmayı ve operasyonel performansı en üst düzeye çıkarmayı kolaylaştırıyor.”

Anybus Communicator'lar, bağımsız kuruluma hazır üniteler olarak piyasada. Kullanıcılar, OEM ve marka etiketleme gereksinimlerini karşılamak için Communicator'ları kişiselleştirebilirler. Ağ geçitleri ayrıca bir otomasyon cihazının veya bir makinenin doğrudan entegre edilmiş iletişim bileşenleri olarak kullanılmak üzere önceden konfigüre edilebilir ve kilitlenebilir.

Daha fazla bilgi için: https://www.anybus.com/products/gateway-index/anybus-communicator

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers