www.endustriweb.com
Parker News

Parker, son "Uzman Görüşleri" sohbet programında akıllı elektrifikasyonu ele alıyor - Karbonda Fişi Çekme

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, 20 Ekim 2022 Perşembe günü, ticaret fuarına (bauma) özel bir "Uzman Görüşleri" teknoloji konuşması sunacak.


Parker, son Uzman Görüşleri sohbet programında akıllı elektrifikasyonu ele alıyor - Karbonda Fişi Çekme

Mark Jeffries'in moderatörlüğünü yaptığı, Parker Hareket Teknolojisi Merkezi Başkan Yardımcısı Shawn Horner ve Parker Hareket SistemleriGroup İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Paul Horvat'ın katıldığı teknoloji sohbet programında karbon nötrlüğüne giden yolda bir sonraki adım olarak akıllı elektrifikasyon ve bunun ağır mobil platforma uygulanması konusu tartışılacak.

Dünyanın lider inşaat makineleri fuarı Bauma 2022'ye sadece sayılı günlerkala, bu Uzman Görüşleri bölümünde, inşaat ve madencilik endüstrilerinin sürdürülebilirlik ve dijitalleşme hedeflerine ulaşmaları için kullanılabilecek seçenekleri inceleyeceğiz. Konuşmacılar, akıllı elektrifikasyon çözümlerinin buna nasıl yardımcı olabileceğini ana hatlarıyla anlatacak ve karbonsuz bir endüstri için çalışırken mevcut platformları elektrikli hâle getirmek veya yenilerini tasarlamak isteyen tasarım mühendisleri ve OEM'ler için şu anda mevcut seçenekleri tartışacak.

Sohbet programı, 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 15.00’te (CET) çevrim içi olarak yayımlanacak. İlgilenenler, Uzman görüşleri | Parker'ın bauma 2022 çevrim içi platformuna (kubikconnects.com) erişmek için kaydolabilir.

Uzman Görüşleri dizisinin önceki bölümlerini izlemek için Uzman Görüşleri: Tüm bölümleri izleyin (parker.com) linkine tıklayın.

www.parker.com
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers