www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Cosy+ Wireless – endüstriyel makinelere kablosuz uzaktan erişimde yeni standart

HMS Networks, yeni Cosy+ Wireless ile yeni nesil Ewon® endüstriyel uzaktan erişim ağ geçitlerinin piyasaya çıkışını tamamlarken, IIoT bağlantısı ve siber güvenliği de yeni bir boyuta taşıyor.

Ewon Cosy+ Wireless – endüstriyel makinelere kablosuz uzaktan erişimde yeni standart

Yerleşik donanım güvenliğine sahip Cosy+ serisi, kullanıcıların PLC tabanlı makinelere her yerden güvenli bir şekilde erişmesine ve çevrimiçi olarak devreye alma, sorun giderme ve programlama yapmasına olanak tanıyor. Yeni Cosy+ Wireless sürümü ile kullanıcılar, endüstriyel duruma bağlı olarak makinelerine Ethernet, Wi-Fi veya hücresel bağlantı yoluyla bağlanarak ve böylelikle güvenli uzaktan erişim kullanılarak makinelerin etkin ve sürdürülebilir şekilde desteklenmesi sağlanıyor. Ewon Cosy+ ağ geçitlerine uzaktan erişim ise dünyanın en büyük 3. parti endüstriyel bulut hizmeti olan Talk2M® üzerinden 400.000'den fazla bağlı Ewon ağ geçidiyle yapılıyor.

Şimdi Cosy+ Wireless zamanı

Geçen yıl Cosy+ Ethernet sürümünün piyasaya sürülmesinin ardından şimdi Cosy+ Wireless, makinelere güvenli kablosuz erişim için giderek artan talebe cevap veriyor. Bu talebin ortaya çıkma sebebi ise üretkenliği artırmanın yanı sıra güvenli ve sürdürülebilir operasyonları sürdürme ihtiyacından kaynaklanmakta.

"Mevcut uluslararası jeopolitik durum, makinelere güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde uzaktan erişme ihtiyacının yanı sıra servis ekiplerinin sahada bulunma ihtiyacını en aza indirmeyi gerektiriyor" diyor HMS Networks Ewon İş Birimi Ürün ve Pazarlama Başkanı Sébastien Thinnes, "Ewon, bugüne kadarki en güvenli Ewon ağ geçidi olan Cosy+ Wireless'ı piyasaya sürerek endüstriyel uzaktan erişimi yeni bir boyuta taşıyor" diyor.

Ewon'un odağında güvenlik var

ISO27001'e göre geliştirilen ve yönetilen Cosy+ Wirless ürün yelpazesi, birkaç güvenlik katmanının yanı sıra benzersiz yerleşik donanım güvenlik özellikleri içeriyor. Ewon, siber güvenlik uzmanı Nviso ile geliştirdiği özel ortaklığı sayesinde bugünün ve yarının ihtiyaçlarını karşılamak için en yüksek standartlara göre kanıtlanmış, ölçeklenebilir ve test edilmiş bir uzaktan çözüm sunuyor. 20 yılı aşkın bir süredir pazarda bulunan ve bugün uzak endüstriyel bağlantıda pazar lideri olan Ewon, küresel pazara kullanımı kolay, uygun maliyetli ve son derece güvenli endüstriyel uzaktan erişim çözümleri sağlamasıyla tanınıyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers