www.endustriweb.com
KOLLMORGEN

Kollmorgen, gelişmiş P8000 serisini yeni P80630-SDN Step Motor Sürücü ile çıkarıyor

Yeni ve daha kompakt sürücüler, sabit yüklü, düşük hızlı, noktadan noktaya uygulamalar için daha iyi akıcılık, hassasiyet ve tork yoğunluğu sunuyor.



Hareket kontrol sistemlerinde bir dünya liderli olan Kollmorgen, bugün yeni P80630-SDN step motor sürücüsünü duyurdu. Müşteriler artık, daha küçük, daha hafif, daha çok yönlü makinelere olanak tanıyan belirgin ölçüde daha kompakt bir gövde içerisinde, tam hız aralığında akıcılık, hassasiyet ve tork yoğunluğu gibi özelliklerden yararlanabileceğini biliyor. Kollmorgen ayrıca önümüzdeki aylarda, yeni amiral gemisi P8000 step motor sürücü platformunu temel alan ek step motor sürücülerini ve özelliklerini de tanıtacak.


Kollmorgen, gelişmiş P8000 serisini yeni P80630-SDN Step Motor Sürücü ile çıkarıyor

P80630-SDN step motor sürücü, 24 - 75 VDC arasında 5,5 Amper akım/faz (7,8 Amper tepe değer) arasında çalışan step motorları besliyor ve kontrol ediyor. Sürücü; etiketleyiciler , indeksleme masaları, CNC makineleri, ambalaj sistemleri, pompalar ve sabit yükler için düşük hız, uçtan uca hareket kontrolü gerektiren diğer tek ya da çok eksenli sistemler için ideal bir çözüm.

6410 ve P70530 gibi önceki Kollmorgen sürücülerinin başarısının üzerine inşa edilen yeni P80630-SDN sürücü, PMX serisi step motorlar kullanılarak yapılan laboratuvar testlerinde de gösterildiği gibi iyileştirilmiş konumsal doğruluk sunuyor. Bu kompakt ve güçlü yeni sürücü, modele bağlı olarak 6410 modeline göre yüksekliği 34 mm'ye kadar daha kısa olan %60 daha küçük bir gövdede %10 daha fazla çıkış akımı elde ediyor. Dahası, elektronik sönümleme kontrol anahtarları gerekmeden tüm hızlarda akıcı ve hassas performans sunarak kurulum süresini de kısaltıyor.

P80630-SDN step motor sürücü, geleneksel tek uçlu ya da diferansiyel kademe ve yön arayüzlerini (kullanıcı tarafından sağlanan darbe katarı gereklidir) ya da CW/CCW komut girişlerini destekliyor. Dip anahtarı ile seçilebilen ayarlar arasında motor faz akımı, boşta akım azaltma ve 1/128 mikro kademeye kadar kademe çözünürlüğü yer alıyor, üstelik bu ayarlar için herhangi bir programlama gerekmiyor. Özel etkinleştirme girişi ve arıza çıkışı, sürücü güç katı kontrolü ve hata izleme özelliklerini sağlıyor. Yeni özelliklere sahip ek modellerin önümüzdeki aylarda çıkması planlanıyor. Seçilen sürücüler ayrıca endüstri standardı hareket denetleyicileri ile entegrasyon için yaygın olarak kullanılan ağ sistemi protokollerini de içerecek. Serideki tüm sürücüler CE, RoHS ve REACH sertifikalıdır.


Kollmorgen, gelişmiş P8000 serisini yeni P80630-SDN Step Motor Sürücü ile çıkarıyor

Tüm Kollmorgen ürünlerinde olduğu gibi, müşteriler motor/sürücü seçimi, boyutlandırma, kurulum ve performans optimizasyonu için ihtiyaç duydukları desteği alabilecekler. Küresel ürün bulunurluğu ve Kollmorgen'in kanıtlanmış mirası, uzun vadeli proje başarısı sağlar.

"P80630-SDN, ürün serimizdeki en yüksek performanslı, en çok yönlü step motor sürücüsü" şeklinde açıklama yapan Kollmorgen Mühendislik Bölümü Başkan Yardımcısı Ross McMillan ekliyor: "Ve bu daha yalnızca başlangıç. Yeni P8000 serisi yakında, step motorların en iyi çözümler olduğu çok çeşitli uygulamalarda Kollmorgen step motorlarını beslemek ve kontrol etmek için genişletilmiş bir sürücü serisi sunacak. Hareket kontrolü sektöründeki ürün yelpazemizi genişletmek ve müşterilerimizin en zorlu gereksinimlerini daha iyi karşılamak her zaman heyecan verici olmuştur."

Daha fazla bilgi için www.kollmorgen.com/en-us/products/drives/stepper/p8000 adresini ziyaret edin.

www.kollmorgen.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers