www.endustriweb.com
Seco Tools

Çok Yönlülük ve Uygun Maliyetli Çözümler Sağlamak İçin Yeni Seco Diş Açma ve Şekillendirme Kılavuzları Serisi

Seco Tools, yeni diş açma ve şekillendirme kılavuzları ürün serisinin piyasaya sürülmesiyle kılavuz çekme çözümleri yelpazesini genişletti.


Üretkenliğiniz için mükemmel kılavuz serisi
Yeni çok amaçlı ürün serisi, üreticilerin doğru kılavuzu özel uygulamaları ile maliyetli bir şekilde eşleştirmelerini sağlayan üç performans seviyesini içerir. Üstün temel malzemeler, gelişmiş kaplamalar ve özel kenar hazırlıklarının bir araya gelmesi sayesinde bu Seco kılavuzları; mükemmel talaş tahliyesi, daha kısa kurulum süreleri ve daha uzun takım ömrü sağlayıp hassas dişler üretir.

Seco Tools Global Ürün Müdürü Radoslaw Zdanowski şöyle diyor: "Yeni diş açma ve şekillendirme kılavuzları serisinin piyasaya sürülmesiyle artık müşterilere rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli kılavuzlar için tek noktadan çözüm sunuyoruz. Uygun maliyete ek olarak, bu kılavuzlarda müşterilerimizin Seco'dan beklediği aynı yüksek kaliteyi koruyoruz."

Üç kılavuz seviyesiyle performans ve maliyet avantajı
Üç performans seviyesi, diş açma kılavuzlarında T32 ve T34 ve şekillendirme kılavuzlarında T33 ürün tanımlarını kapsar. Temel seviyede evrensel genel amaçlı tipte kılavuzlar bulunur. İkinci T34 orta seviye serisi ise çeşitli iş parçası malzemelerinde iyi sonuç veren daha yüksek performanslı kılavuzlardan oluşur ve bu da sürekli değişen parça ve malzemelere sahip çok çeşitli /düşük hacimli üretim ortamları için son derece uygundur. En yüksek performans seviyesi de çelik veya diğer gelişmiş malzemeler için optimize edilmiş olanlar gibi malzemeye özgü diş açma ve şekillendirme kılavuzlarıdır.

Uygulamayla doğru kılavuzu eşleştirmenin temel avantajları arasında, beklenmedik kılavuz kırılması ve saatler süren işleme sonrasında parçaların hurdaya çıkarılması risklerini azaltmak için tutarlı ve öngörülebilir uzun takım ömrü bulunur. Buna ek olarak, çeşitli kılavuz performansı seviyelerinin olması üreticilerin sadece gerçekten ihtiyaç duydukları kılavuz performansı tedariği yapmasını sağlar. Daha az güçlü tezgahlara sahip olan veya malzemeye özel kılavuzlara ihtiyaç duymayan atölyeler için temel seviye, stokta tutmaları gereken kılavuz sayısını azaltmalarına ve takım envanteri maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olan çok yönlü ve uygun maliyetli bir çözümdür.

Seco Kılavuzlarının tüm ürün serisi hakkında daha fazla bilgi için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine danışın veya www.secotools.com/article/122314 adresini ziyaret edin.


Çok  Yönlülük ve Uygun Maliyetli Çözümler Sağlamak İçin Yeni Seco Diş  Açma ve Şekillendirme Kılavuzları Serisi
Seco Threading Taps Family

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers