www.endustriweb.com
KOLLMORGEN

Büyüyerek gelişme. KOLLMORGEN İstanbul’da varlığını arttırıyor

İstanbul / Mayıs 2015 - Yenilikler, Mayıs'ta büyümeyi getiriyor: Türkiye'deki devam eden güçlü büyüme, KOLLMORGEN'in yeni bir yer aramasında belirleyici etken oldu.

Büyüyerek gelişme. KOLLMORGEN İstanbul’da varlığını arttırıyor
Pic: General Manager Evren Kayakıran

Servo sürücü teknolojisi ve hareket kontrolü uzmanı Kollmorgen, yaklaşık 1000 metrekare taban alanı üzerinde daha da gelişmesine olanak verebilecek bir binaya taşındı. Genel Müdür Evren Kayakıran memnunlukla "Yeni personel ve yeni otomasyon fikirleri için çekici bir mekan yarattık" dedi.

Huzur Mah. Fazıl Kaftanoğlu Cad. No:9 Kat:5 Seyrantepe, İstanbul adresindeki yeni yer, bir yandan montaj, servis ve lojistik büroları için gerekli alana, diğer yandan Türkiye'nin en kalabalık kentinin ulaşım altyapısı ile lojistik açısından teslim sürelerini kısaltan, son derece iyi bağlantılara sahip. Evren Kayakıran, "Artık otomobille ya da toplu taşımayla daha çabuk ulaşılabilir durumdayız" diyor. Bu husus, 14 milyonluk metropolde çok önemli bir nokta ve bir işveren olarak yeni profesyoneller için uzun vadede ilgi çekici olacak.

EMEA ve Hindistan'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Dennis Gallagher ise, "Türkiye'deki olumlu gelişmeler, iki yıl önce doğru pazara yatırım yapmakta haklı olduğumuzu kanıtlıyor. Türkiye'deki ve Yakın Doğu'da yer alan komşu ülkelerdeki makine mühendisliği faaliyetleri, gittikçe artan bir şekilde yüksek performanslı servo teknolojisi gerektiriyor. Bunun için, bir ortak olarak çok iyi bir konumdayız" diyor. Kollmorgen, bağımsız bir alt şirket olarak 2013'ten bu yana İstanbul'da faaliyet gösteriyor. Bundan önce, otomasyon, görselleştirme ve hareket kontrolü alanlarında tanınmış bir uzman şirket olan Elsim A.Ş.'nin satın alınması gerçekleştirilmişti.

Büyüyerek gelişme. KOLLMORGEN İstanbul’da varlığını arttırıyor
 
Büyüyerek gelişme. KOLLMORGEN İstanbul’da varlığını arttırıyor

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers