www.endustriweb.com
Parker News

Parker, endüstriyel gaz uygulamalarına yönelik Bestobell kriyojenik vana serisi için yeni ve kapsamlı bir katalog yayımladı

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, ultra düşük sıcaklıkta sıvılaştırılmış gazların taşınması, depolanması ve işlenmesine yönelik uygulamalarda kullanılan Bestobell yüksek performanslı kriyojenik vana serisini ayrıntılı olarak tanıtan yeni ve kapsamlı bir katalog yayımladı.

Parker, endüstriyel gaz uygulamalarına yönelik Bestobell kriyojenik vana serisi için yeni ve kapsamlı bir katalog yayımladı

Kriyojenik vanaların pazar lideri üreticisi olan Parker'ın 70 sayfalık kataloğu; markanın ürünlerini ve konstrüksiyon malzemelerini tanıtmanın yanı sıra tasarım uygunluğu, sertifikalar ve onaylar hakkında kapsamlı teknik bilgiler da sunar. Parker Bestobell vanaları; ASME B31.3, BS EN 1626 ve BS ISO 21011'e uygun şekilde tasarlanmış ve üretilmiş olmasının yanı sıra, Basınçlı Ekipmanlar Direktifi (EU PED 2016: 2014/68/EU) ile de uyumludur.

Katalogda ayrıca, kullanıcıların ürünü gerekli teknik özelliklere göre kolayca yapılandırmasına olanak tanıyan sadeleştirilmiş parça numaraları ile her vana türü için ayrıntılı sipariş bölümleri de yer almaktadır. Yedek parçaların eksiksiz bir listesi de müşteriye kolaylık sağlamak için sadeleştirilmiş parça numaralarıyla birlikte kataloğa eklenmiştir. Yeni katalogda yer alan tüm parça numaraları Parker'ın temel ürün serisinin bir parçasıdır ve üretime hazırdır.

Vana yönünün doğru olmasını sağlamak amacıyla her vana türü için ayrı kurulum yönergeleri sağlanmıştır. Ayrıntılı talimatlar, her ürün serisi için Parker'ın web sitesinden indirebileceğiniz Kurulum, Kullanım ve Bakım Talimatları'nda (IOM) bulunabilir.

Parker Bestobell'in ürün yelpazesinde kriyojenik manuel ve aktüatörlü konik, sürgülü ve küresel vanaların yanı sıra çek valfler, güvenlik ve termal tahliye vanaları, süzgeçler, dolum manifoldları ve basınç regülatörleri de bulunur. Her vana; sıcaklık değişimlerine, olası genleşme veya büzülmeye dayanacak ve montajının deformasyonunu önleyecek şekilde endüstri gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm seriyi görüntülemek için kataloğu buradanindirin.

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers