www.endustriweb.com
Kioxia News

KIOXIA'dan yeni bir büyük sürdürülebilirlik girişimi

KIOXIA Japonya'daki Kitakami ve Yokkaichi Tesislerinde Güneş Enerjisi Üretim Sistemleri kuruyor.

KIOXIA'dan yeni bir büyük sürdürülebilirlik girişimi
Kitakami Tesisi Fab 1 çatısındaki güneş panelleri

KIOXIA Europe GmbH, KIOXIA Group'un Kitakami ve Yokkaichi tesislerinde ilk kez yüksek ölçekli güneş enerjisi üretim sistemleri kurarak yenilenebilir enerji kullanımını artırdığını duyurdu.

Flaş bellek üretim tesislerinin çatısına monte edilen yeni güneş enerjisi sistemleri, Japonya'daki yarı iletken fabrikalar için türünün en büyüğü olacak. Yaklaşık 7,5 megavat (MW) toplam üretim kapasitesine sahip olan yeni güneş enerjisi sistemlerinin KIOXIA için yılda yaklaşık 7.600 megavat saat (MWh) elektrik üretmesi ve karbondioksit emisyonlarını yılda yaklaşık 3.200 ton azaltması bekleniyor.

KIOXIA Europe GmbH başkanı Asayuki Nannichi, "Yeni güneş enerjisi sistemleriyle, yönetim stratejimizin temel hedeflerinden biri olan iklim değişikliğiyle mücadele çabalarımızı hızlandıracağız." dedi ve şunu ekledi: "Kitakami tesisimizin Fab1'deki güneş enerjisi üretim sistemi yakın zamanda faaliyete geçti, Yokkaichi tesisimizin Fab6'daki sistemi ise bu yılın Haziran ayında faaliyete geçecek."

KIOXIA Grubu, FY2040'a kadar enerjisinin %100'ünü güneş enerjisi de dâhil olmak üzere yenilenebilir kaynaklardan temin etmeyi hedefliyor. Şirket, iklim değişikliğini proaktif bir şekilde ele almaya devam edecek ve toplumun yararına sürdürülebilir bir şekilde gelişmeyi hedefleyecek.

KIOXA'nın iklim değişikliği girişimleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki web sitesini ziyaret edin: İklim Değişikliği | KIOXIA Holdings Corporation (kioxia-holdings.com).

www.kioxia.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers