www.endustriweb.com
SUNON

LED pasif soğutma modülü

Sunon son olarak iç mekân LED uygulamalarına mükemmel bir şekilde uyumlu, yüksek verimlilik sağlayan, geniş bir pasif soğutma modelleri yelpazesi sunuyor. Soğutma modüllerinin enerji tüketmeme, son derece hafif ve kompakt bir tasarıma sahip olma, sıfır gürültü seviyesinde çalışma gibi sayısız avantajları bulunuyor. 50 Watt'a kadarki tüm LED'ler için uygundur.

LED pasif soğutma modülü
Sunon tarafında geliştirilmiş LED pasif soğutma modülleri ürün yelpazesinde 5 farklı standartta ürün referansı, iki farklı çapta (90 ve 99 mm) ve iki farklı yükseklikte (110 ve 160mm) ürünler bulunuyor.

Sunon mühendisleri aluminyum sıkmadan, geleneksel pasif soğutma çözümünden çok daha hafif olan bir ısı nakil borusu çözümü kullandılar. Aluminyumdan çok daha verimli olan ısı nakil borusu termal iletkenliği de daha iyi soğutma verimliliği sağlıyor.

Soğutma modüllerinin temel malzemesi bir alüminyum ve bakır bileşiminden oluşurken bitirme malzemesi alüminyumdan meydana geliyor; modüllerin ağırlığı 195 ila 290 g. arasında değişiyor. Özel müşteri gereksinimlerine uygun kişiselleştirilmiş çözümler de sağlanabiliyor ve prototip için sadece iki haftada, seri üretim içinse 8 haftada hazır hale geliniyor.

Sunon’un LED pasif soğutma modülünün kurulumu fazlasıyla kolay zira herhangi bir motor olmadığı için sistem son derece hafif. Ayrıca, müşteriler genellikle LED çiplerini soğutma modülü tabanına monte ettikleri için Sunon ilave montaj delikleri açabiliyor ya da gerektiği takdirde, verdiği teklifi müşterinin sistemindeki CM zemin alanına dair sabitleme şartlarına uygun hale getirip kurulum sürecini daha da basitleştirebiliyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers