www.endustriweb.com
innodisk

Innodisk’in İştiraki Antzer Tech, 5G V2X ve AIoT Akıllı Üretim Uygulamaları İçin Yeni CAN FD Çözümünü Lanse Etti

Yüksek hızlı iletişimin gelişmesiyle birlikte, “araçtan her şeye” (vehicle-to-everything / V2X) iletişim de büyüme gösteriyor ve otomotiv uygulamalarında yaygınlaşıyor.

Innodisk’in İştiraki Antzer Tech, 5G V2X ve AIoT Akıllı Üretim Uygulamaları İçin Yeni CAN FD Çözümünü Lanse Etti

Nesnelerin yapay zekâsı (artificial intelligence of things / AIoT) çözümleri konusunda tüm dünyada lider şirketlerden biri olan Innodisk, yapay zekâ potansiyelinin çoklu dikey pazarlarda gerçekleştirilmesine yönelik uygulamalar üzerinde sürekli çalışıyor ve grup kaynaklarını entegre ediyor. Akıllı V2X uygulamaları üzerine odaklanan bir Innodisk Grup iştiraki olan Antzer Tech, yüksek hızlı veri aktarımı ile yüksek veri kapasiteli ve önceki sistemlerle uyumlu yeni CAN FD çözümünü yakın zamanda lanse etti. Bu çözüm, şu anda bulunduğumuz, yığın veri çağında, elektrikli araç, sürücüsüz araç ve insansız sistemler gibi akıllı uygulama pazarlarını hedefleyen küresel müşteriler için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Geleneksel telematik uygulamaları için CANbus vazgeçilmez bir sistem olmuştur. CANbus, kablo bağlantılarını basitleştirmenin yanında bir ana bilgisayara ihtiyaç duymaksızın yüksek güvenilirlikli haberleşmeyi de sağlamaktadır. Bununla birlikte, nesnelerin zekâsı (intelligence of things / IoT) ve V2X uygulamalarının ortaya çıkması ve yaygınlaşmasıyla, gerek duyulan veri miktarı da gittikçe artıyor ve bu artış gecikmelere ve tatmin edici olmayan deneyimlere yol açabiliyor. Antzer Tech, bu sorunu gidermek ve veri aktarımı darboğazını ortadan kaldırmak için yeni CAN FD çözümünü piyasaya sürdü. Bu çözüm, CANbus ağına göre sekiz kat daha fazla veri taşıma kapasitesine sahip. Örnek verilecek olursa, bir telematik sistemi, GPS, kamera görüntüleri, radar verileri ve güç yönetimi gibi çoklu sistem verilerini durmaksızın topluyor. Bu veri aktarımının karmaşıklığına rağmen, yeni CAN FD sistemi, CANbus’un sınırlarını aşıyor ve akıllı üretim ve lojistik senaryolarında insansız dönüşüme katkıda bulunuyor. Bununla birlikte CAN FD, yüksek hata toleransı ve hata ayıklama yetenekleriyle veri güvenirliğini bir üst seviyeye çıkarıyor.

CAN FD çözümü, performansta getirdiği artıların yanı sıra, güvenlik gereksinimlerini de karşılıyor. Çözüm, endüstriyel geniş sıcaklık standardına uyumlu, ayrıca GNSS (Küresel Seyrüsefer Uydu Sistemi / Global Navigation Satellite System) ve UDR/ADR (Kablosuz Hesabi Seyrüsefer / Untethered Dead Reckoning ve Otomotiv Hesabi Seyrüsefer / Automotive Dead Reckoning) fonksiyonları ile sinyallerin güvenilir olmadığı tünel, dağlık arazi ve benzeri alanlarda bile doğru konumlama bilgisi sunuyor. Böylece, insansız telematik sistemleri için güçlü bir destekleyici olarak, ulaşım güvenliğini artırıyor ve yönetim optimizasyonunu güçlendiriyor.

AIoT’nin küresel kapsamını sürekli genişleten Innodisk, dikey müşterilerinin akıllı dönüşümleri konusunda yaşadığı sorunları iyi anlıyor. Innodisk’in iştiraki Antzer Tech tarafından piyasaya sürülen CAN FD serisi ürünler ile, sürücüsüz araç ve akıllı lojistik alanlarında faaliyet gösteren şirketler, hızlı ve güvenilir veri aktarımı için yüksek verimliliğe sahip, güvenilir ve esnek bir çözüm seçme imkanına sahip oluyor. Halihazırda piyasaya sürülmüş GADN-FD7L0 ve FARO-FD700 çözümleri, yüksek hızlı, mükemmel performansa sahip ve CAN standardında önceki sistemlerle uyumlu olmaları nedeniyle sorunsuz bir akıllı yükseltme seçeneği sunuyor.


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers