www.endustriweb.com
NSK

Rulman Gösterim Sistemleri

NSK yeni yayınlamış olduğu broşür ile kullanıcılarına rulmanlarını seçerken veya sipariş verirken yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Rulman Gösterim Sistemleri
Oxford İngilizce Sözlük markalama kelimesini 'resmi başlık veya açıklama' olarak tanımlamaktadır. Rulmanların kendi tanımlama sistemleri olsa dahi rulman türünü, boyutunu ve herhangi bir özel tasarım özelliği taşıyıp taşımadığını, lazer yada damgalama yöntemi ile rulmanların veya ambalajların üzerinde de bulmak mümkündür.

NSK, NSK ve RHP markaları tarafından kullanılan farklı rulman kodlarını açıklamayı ve bu kodların diğer üretici açıklamalarıyla kıyaslanmalarına yardımcı olmayı amaçlayan 48 sayfalık kullanışlı bir broşür yayınlamıştır.

Broşür, rulman kullanıcıları için ambalaj ve bileşenler üzerinde yazılı olan sipariş koduna dayalı bir rulmanın tasarımını ve teknik özelliklerini nasıl tanımlayabilecekleri ayrıca rulmanların sızdırmazlık özellikleri, iç boşluğu, tolerans sınıfı, uygulanan ısıl işlem ve yağ miktarı gibi bilgileri de içermektedir.

"Rulman Gösterim Sistemleri" broşürlerimiz NSK Türkiye ofisimizde, Türkçe olarak mevcuttur: Edinmek için, bize 0 216 477 71 11 nolu telefondan veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. internet adresinden ulaşabilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers