www.endustriweb.com
STM News

MILLI SAVAŞ GEMILERI MALEZYA'DA BOY GÖSTERECEK

STM, milli imkânlarla geliştirdiği 6 farklı askeri deniz platformunu Malezya’da düzenlenecek LIMA Fuarı’nda sergileyecek.

MILLI SAVAŞ GEMILERI MALEZYA'DA BOY GÖSTERECEK

Yenilikçi ve milli çözümler geliştirerek, savunma sanayinde önemli ihracat başarılarına imza atan STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş, milli teknolojilerini yurt dışında sergilemeye devam ediyor.

STM, Asya Pasifik bölgesinin en büyük savunma fuarlarından biri olan Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı’nda (LIMA) askeri deniz platformlarını Güney Asya ülkeleri ile buluşturacak. LIMA Fuarı, Malezya'nın Langkawi adasındaki Mahsuri Uluslararası Fuar Merkezi’nde 23-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

MİLGEM ve STM500 Malezya’da
Türk Deniz Kuvvetleri başta olmak üzere, Ukrayna ve Pakistan Donanması için suüstü ve sualtı platformları inşa eden STM, 6 farklı deniz projesini Malezya’da görücüye çıkaracak.

Türkiye’nin ilk milli korvet projesi MİLGEM Ada Sınıfı, Türkiye’nin ilk milli fırkateyn projesi İ Sınıfı Fırkateyn, Pakistan Donanması için inşa edilen Denizde İkmal Tankeri (PNFT), STM standında yerini alacak. STM’nin kendi öz kaynakları ile başlattığı, Türkiye’nin ilk küçük boyutlu milli denizaltı projesi STM500, sürat-manevra gücü yüksek, satıhtan satıha güdümlü mermilerle hücum geliştirebilen STM MPAC Hücumbotu ve sahil güvenlik gemisi CG-3100 fuarda katılımcıların beğenisine sunulacak.

www.stm.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers