www.endustriweb.com
Parker News

Parker'ın F10 bükülmüş eksenli pompa ve motor serisi, orta ölçekli uygulamalar için üstün performans sağlar

Parker'ın F10 serisi, tarım, inşaat, madencilik, denizcilik ve açık deniz, petrol ve gaz ve ulaşım sektörlerindeki mobil makine uygulamaları için gelişmiş güç tasarrufu, güvenilirlik ve dayanıklılık sunar.

Parker'ın F10 bükülmüş eksenli pompa ve motor serisi, orta ölçekli uygulamalar için üstün performans sağlar

Yeni F10 serisi, 30 ila 125 cc aralığında yedi deplasman seçeneğiyle sunulmuş olup hem açık hem de kapalı devre şanzımanlar için geliştirilmiştir. Patentli küresel piston konsepti sayesinde F10 serisi, mükemmel seviyede verimlilik sağlar. Bu da, daha az güç kaybı anlamına gelir.

Parker'ın ağır hizmet tipi F11 ve F12 serileriyle aynı tasarım konseptine sahip olan F10 serisi, en yüksek seviyede güvenilirliği ve dayanıklılığı sağlamak için çift sıralı konik rulmanlardan ve volan dişlisi senkronizasyonundan yararlanır. Yeni seri, muadili F12 serisine kıyasla %13'e kadar daha küçük zarf boyutu ve %25 daha düşük ağırlık sunarak montajı çok kolaylaştırır. Küresel piston tasarımı, %96'a varan yüksek hacimsel verimlilik sağlar.


Parker'ın F10 bükülmüş eksenli pompa ve motor serisi, orta ölçekli uygulamalar için üstün performans sağlar

F10 serisinde, esnek şaft seçeneklerine sahip ISO, SAE ve kartuş versiyonları yer alıyor. Parker ayrıca seriyle uyumlu çok çeşitli hız sensörü ve entegre vana seçenekleri de sunuyor.

Yeni F10 bükülmüş eksenli pompa ve motor hakkında daha fazla bilgi edinmek için

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers