www.endustriweb.com
Walter Tools News

Walter, sert çelikler için yeni Tiger·tec® Gold tornalama kalitelerini sunar

Walter, WKP01G ve WPP05G kaliteleri ile tornalamada işleme süresini yüzde 20 ile 30 oranında azaltan iki yenilikçi yüksek performanslı kesme malzemesi sunuyor.

Walter, sert çelikler için yeni Tiger·tec® Gold tornalama kalitelerini sunar

WKP01G, yüksek dayanımlı çeliklerin ve dökme demirin (GGG (dökme demir)/GG) en yüksek kesme hızında hassas işlenmesi için özel olarak geliştirilmiştir ve bu odak noktasıyla piyasada benzersizdir. Tornalama uçlarının iyileştirilmiş kesme kenarı yuvarlaması, iş parçasındaki yüzey finiş kalitesini iyileştirir, çok aşamalı ardıl işlemleri sürtünmeyi önemli ölçüde azaltan son derece pürüzsüz bir talaş yüzeyi oluşturur. WPP05G kalitesi, maksimum kesme hızında çeliklerin orta ve kaba işlenmesi için tasarlanmıştır. Her iki kesme kalitesi de yüksek mukavemetli (900–1.400 N/mm²) malzemelerde finiş ve hafif darbeli kesmeler için çok uygundur.

Uçların rakipsiz kılan en belirgin özelliği ise, patentli Tiger·tec® Gold teknolojisindeki kaplamadır: İnce sütunlu, yüksek dokulu MT-TiCN çok katmanlı kaplama sayesinde uçlar daha tok, boşluk yüzeyi ve krater aşınmasına karşı daha dirençli hale gelir. Sonuç olarak bu kaliteler, standart ISO P10 kalitelerine kıyasla işleme hızında ve buna bağlı verimlilikte yüzde 20 ile 30 oranında artış sağlıyor. Walter yeni kaliteleri 11 farklı geometride yaklaşık 130 tipte sunuyor. Uygulama alanları, otomotiv veya enerji endüstrisinde (örneğin dişli parçaları, dişli çarklar, rotor poyraları), genel makine mühendisliğinde (örneğin dövme miller) veya demiryolu endüstrisinde (örneğin tekerlek setleri) büyük ölçekli ve seri üretimdir.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers