www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

Ücretsiz tahrik teknolojileri webinarları

Yaklaşık 1 saat süren tahrik teknolojileri webinarlarıya, FAULHABER çok fazla zaman ve efor harcamadan bilgileriniz arttırmanızı mümkün kılıyor. Kaçırdığınız webinarlara ise istediğiniz ne zaman ulaşılabiliyor. Buna erişmek de bir yıl boyunca geçerli olacak bir defaya mahsus bir kayıtla mümkün.

Ücretsiz tahrik teknolojileri webinarları
FAULHABER, kaçırılan webinarlara her an çevrimiçi olarak erişme imkanı sağlar.© FAULHABER

Tahrik çözümleri genellikle "sabit" olarak satın alınmaz, bunun yerine ilgili uygulamanın gereksinimlerine göre bir araya getirilir. Bu da genellikle kullanıcının bir bilgi düzeyine sahip olmasını gerektirir. FAULHABER, webinarlar sayesinde çok fazla zaman ve çaba harcamanıza gerek kalmadan bilgilerinizi arttırma imkanı sağlar. Ayrıca, kaçırılan webinarlara da artık her an çevrimiçi olarak erişilebilir. Yaklaşık bir saat uzunluğundaki videoların tümü genellikle Almanca ve İngilizce olarak sunuluyor. Arşiv ise sürekli olarak güncelleniyor. Yeni bir webinar ilk kez yayınlandığı an ücretsiz olarak erişilebiliyor. Bu da daha sonra bir yıl boyunca geçerli olan bir defaya mahsus kayıtla mümkün.

Webinar kütüphanesi çok sayıda başlığı içinde barındırıyor. Örneğin bir video minyatür sürücüler için EMC konusunu ve kullanıcının neleri dikkate alması gerektiğini işlerken, başka bir video fırçasız minyatür motorların ve mikro motorların en iyi şekilde nasıl kullanılacağı hakkında bilgi sunuyor. Step motorlar, minyatür sürücülerde gürültü gelişimi, lineer sürücülerin nasıl çalıştığı veya doğru enkoderin seçimi gibi webinar başlıkları ise halihazırda kütüphanede mevcut.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers