www.endustriweb.com
CUMMINS News

KABLOSUZ GÜNCELLEMELERİN AVANTAJLARI

Bilgisayarlarımızın ve telefonlarımızın en güncel siber tehditlere ve hatalara karşı korunması, iyileştirilmiş işlevsellik ve performans alma konusunda bize huzur vermektedir. Cummins Inc. ürünleri bugün motorunuz için mevcut olan kablosuz (OTA) güncellemeleri ile farklı değildir.

KABLOSUZ GÜNCELLEMELERİN AVANTAJLARI

Modern aktarma sistemleri, elektronik kontrol modüllerine (ECM'ler) veri sağlayan birçok sensörle karmaşık sistemlerdir. ECM, performansı optimize etmek için yakıt enjeksiyonu, ateşleme zamanlaması ve emisyon kontrolü gibi motorun çalışmasının çeşitli yönlerinde gerçek zamanlı değişiklikler olabilir.

E-posta ve online portal aracılığıyla filo yöneticileri, üreticiden edinilebilir yazılım güncellemelerinden haberdar olur. Araçlar, güvenlik amacıyla bir güncellemeyi çalıştırmak için sabit olmalı. Güncellemeler beş dakika içinde uygulanabilir. Bu durum, bu güncellemeleri uygulamak, zaman ve paradan tasarruf etmek üzere bir mağaza ziyaretinde kamyon planlamak zorunda kalmadan önce.

Güncellemeler Cummins'in kablosuz optimizasyon uygulaması OptiTech® üzerinden erişilebilir. OptiTech®, güncellemeleri doğrudan araca Acumen®, Cummins'in gelişmiş bilgi işlem cihazı veya bir OEM veya satış sonrası telematik cihazı aracılığıyla gönderebilir.

Mali̇yet Tasarruflari Ve Iyi̇leşti̇rmeler
Uzak OTA güncellemeleri, kamyon şirketlerinin aracın fiziksel varlığına gerek kalmadan araç yazılımlarını güncelleyebilecekleri anlamına gelir. Bu özellik, özellikle her aracı ayrı ayrı zaman tüketen ve maliyetli olabilecek büyük filolara sahip şirketler için yararlıdır. OTA güncellemeleri, şirketlerin tek bir aracı veya tüm filolarını eş zamanlı olarak güncellemelerine olanak tanıarak zaman ve paradan tasarruf sağlar.

Üreticiler, daha sık güncellemeler sunarak, yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri dağıtebilir. Bunlar, aylarca ve yıllar boyunca diğer araçlardan elde edilen verilerden elde edilebilir. Araçlarda kullanım için gerekli olan araçlar, uzun vadede sahip olacakları değerleri korumaya yardımcı olur.

Uyum
OTA güncellemeleri, kamyonların özellikle emisyonlarla ilgili gerekli tüm yasal gereksinimleri karşılamalarını sağlayarak uyumluluk konusunda da yardımcı olabilir. OTA güncellemeleri, arızalı emisyon veya performans sistemleri durumunda geri çağırma gereksinimini de azaltarak büyük aksaklıkları önlenebilir.

OTA güncellemelerinin gelişiyle birlikte, üreticiler bu güncellemelerin araçları nasıl etkileyebilecekleri konusunda da net düzenlemelere sahipler. Bu, güncellemelerin bir onay sürecini takip etmek ve bunları, altında satıldığı orijinal güvenlik, performans ve çevresel spesifikasyonların dışına koymayıldığı anlamına gelir.

Filounuzun ne kadar eski bir yazılımı olduğunu veya manuel olarak kullanım için kullanım için ne kadar zaman harcadığını kabul ettiniz mi? Filounuzun performansını, verimliliğini ve güvenliğini artırmanın bir yolunu arıyorsanız, OTA güncellemeleri harika bir seçenektir. Daha fazla bilgi almak için bugün bizimle iletişime geçin.

www.cummins.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers