www.endustriweb.com
Kollmorgen TR

Kollmorgen, amiral gemisi AKD2G servo sürücü serisinin performansını ve esnekliğini yeni 24A sürücü ile genişletiyor

Müşteriler artık daha basit bir makinede karmaşık hareket özelliklerini desteklemek için gelişmiş entegrasyon olanakları sunan kompakt, yüksek amperli bir servo sürücüde daha fazla güç ve kontrol elde etme seçeneğine sahip.

Kollmorgen, amiral gemisi AKD2G servo sürücü serisinin performansını ve esnekliğini yeni 24A sürücü ile genişletiyor

RADFORD, VA., 8/16/23- Hareket kontrol sistemlerinde küresel bir lider olan Kollmorgen, bugün yeni AKD2G 24A sürücüsünü duyurdu. Hassas çok eksenli servo sistemlerdeki uygulamalar için tasarlanan yeni tek kablolu optimize edilmiş sürücü, konveyörler ve dikey kaldırma uygulamaları gibi daha yüksek güç gereksinimleri olan daha fazla uygulamayı desteklemek için yükseltilmiş güvenlik özellikleri, SD kart yedeklemesi, grafik ekranlı daha yüksek amperli olmak üzere AKD2G portföyünün güçlü yönlerini temel alır.

Sınıfındaki diğer sürücülerle karşılaştırıldığında,AKD2G 24A servo sürücü, 5 saniyeye kadar en tepe çalışma sırasında 3 kat daha fazla sürekli akım değeri sağlar — anlık kullanımda yüksek güçlü-servo motorlar için ideal.bu pike bağımlı uygulamalarda, müşteriler servo sürücülerini potansiyel olarak bu yeni 24A teklifine indirgeyebilir. Kollmorgen Motioneering boyutlandırma ve seçim aracı, süreç boyunca rehberlik eder.

Yeni AKD2G 24A servo sürücü, güvenlik seviyesi, I/O, geri besleme ve fieldbus dahil olmak üzere yapılandırılabilir seçenekler sunar. Standart bir X4 konnektörü aracılığıyla ikincil freni destekler ve standart bir X5 konnektörü ile daha hızlı Akıllı Geri Besleme Adaptörü (SFA) kablolamasına olanak tanır.

Uydu yer istasyonları, robotik, paketleme, etiketleme ve daha fazlası gibi yüksek performanslı uygulamalar için müşteriler, sürücü/motor senkronizasyonunu, kurulumunu ve performansını optimize etmek için Kollmorgen'in eşsiz desteğine güvenebilirler. Dünya çapında ürün ve hizmet bulunabilirliği, uzun vadeli üretkenlik ve başarı sağlar.

“The AKD2G 24A delivers higher amperage for more applications,” said James Davison, Kollmorgen'de Kıdemli Başkan Yardımcısı/GM. "Bu yüksek düzeyde esneklik ve performans potansiyeli, müşterilerin farklı sürücüleri karıştırmak ve eşleştirmek zorunda kalmadığı anlamına geliyor. Basitçe söylemek gerekirse, genişletilmiş AKD2G servo sürücü ailesi artık müşterilere daha az karmaşıklıkla daha fazla güç ve kontrol sağlıyor."

Daha fazla bilgi için www.kollmorgen.com/akd2g adresini ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers