www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco gelecek için yeniden markalaşırken değişimi benimsiyor

Talaşlı imalat sektörünün önde gelen global tedarikçilerinden biri olan Seco, büyük ölçüde güncellenmiş bir görsel kimliğin yanı sıra uzun vadeli bir marka stratejisini başlattı. ‌Şirket, kendisini sektördeki yenilikçilik, verimlilik ve sürdürülebilirlik alanında önde gelen küresel bir isim olarak konumlandırdığı için bunu bir dizi önemli adımın ilki olarak tanımlıyor.


Yeni marka dün itibariyle güncellendi ve ardından etkinlikler, kampanyalar, ürün lansmanları ve yeni hizmetlerle ilgili duyurular gibi bir dizi lansman etkinliği gerçekleşti. Eski logoda pek çok miras vardı ve bu güncelleme, insanların yeni markalamada ilk fark ettiği şey olabilir. Yeni logo, eskisinin bir evrimi olup, parlak ve pozitif olmanın Seco'nun büyük bir parçası olduğu ikonik renkler üzerine inşa edilmiştir.

“İşimizin büyük bir kısmı yenilikçiliğin en ileri noktasında gerçekleştiğinden, yeni markamızın da son teknolojiye sahip görünmesini istedik; anlaşılır, çağdaş ve geleceğe hazır olmak. Hepimiz bunu dünyayla paylaşacağımız için çok heyecanlıyız ve insanların ne düşündüğünü duymak için sabırsızlanıyoruz. Seco Marka Müdürü Bettina Palmen, "Daha yapacak çok şey var" diyor.

“Yeni görsel tasarım heyecan verici yolculuğumuzun sadece başlangıcı. Buna paralel olarak ürün teklifimiz, yeni zorlu müşteri ihtiyaçlarını karşılayan yeni hizmetler ve dijital çözümlerle büyüyor. Geleceğe olan bağlılığımızı mükemmel bir şekilde gösterdiği için işimizin bu kısmının büyüdüğünü görmek beni çok heyecanlandırıyor. Seco Başkanı Stefan Steenstrup, "İşletme olarak büyük adımlar atıyoruz ve bugün bunlardan birini, yeni markamızı paylaşmaktan heyecan duyuyoruz" diyor.

https://www.secotools.com/article/125081



Seco gelecek için yeniden markalaşırken değişimi benimsiyor
Seco Rebranding


Seco gelecek için yeniden markalaşırken değişimi benimsiyor
Seco Logotype

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers