www.endustriweb.com
CUMMINS News

UZAKTAN İZLEME NEDİR VE ULAŞIMDA NASIL ÇALIŞIR?

Siz ve Cummins Inc. destekli aracınız için uzaktan izlemenin avantajları? Daha az gereksiz kesinti süresi. Konumunuz ne olursa olsun daha az plansız - ve istenmeyen - maliyetler ve gönül rahatlığı.

UZAKTAN İZLEME NEDİR VE ULAŞIMDA NASIL ÇALIŞIR?

UZAKTAN İZLEME NEDİR?
Uzaktan izleme, müşterilerin motorlarının bakımını optimize etmesini sağlayan bir teknolojidir. Potansiyel sorunları tahmin etmek için gerçek zamanlı ekipman operasyonlarını analitikle bir araya getirir. Sürekli ve proaktif izleme, olası sorunların daha erken tespitini sağlar.

Uzaktan izleme, makine öğrenimini ve Yapay Zekayı kullanarak büyük miktarlardaki verileri yorumlayarak müşterilerin örneğin planlı kesinti süresi boyunca bakım planlayarak hareket etmesine olanak veren içgörüler üretir. Motorunuzun ömrünü uzatır ve sürüş deneyiminizi iyileştirebilir.

KAMYONLARDA VE OTOBÜSLERDE UZAKTAN İZLEME NASIL ÇALIŞIR?
Bir motorda yerleşik bir uzaktan izleme sistemi, Cummins'in ölçttüðü 400'den fazla parametreden sadece birkaçı , basınç, sıcaklık ve dakika başına dönüşler gibi farklı motor parçalarında gözlemlenen fiziksel miktarları ölçebilir ve bildirebilir. Sistemin bulut tabanlı bileşeni, alınan bilgilerin analizini yapar.

Uzaktan izleme yazılımı, verileri Cummins dijital uygulamaları ve servis entegrasyonları aracılığıyla müşteriye göndererek potansiyel bileşen sorunlarının gerçekleşmeden önce tespitini sağlar.

Cummins, ister on ister 100 olsun, bir müşterinin filosundaki her motorun sağlığını ve performansını değerlendirmek için sürekli veri alıyor ve izliyor. Cummins, sağlıklı olanlar da dahil olmak üzere her motor için içgörüler toplanmış olsa da, müşterileri yalnızca dikkat gerektiren kritik birkaçı hakkında bilgilendirecektir. Örneğin, filolarında 5.000 araç bulunan bir müşteri, kalan 4.500'ünün verileri değerlendirildikçe yalnızca 500 aracının motoru için bildirim alabilir ve hepsi sorun olmadan geri geldi. Cummins uzaktan izleme teknolojisi, yalnızca potansiyel sorunları olanlar değil, bir müşterinin filosundaki her motorda yüksek düzeyde doğruluk sağlar.

Uzaktan izleme bildirimleri nasıl alınır? Cummins, bir müşteriye e-posta veya web portalı aracılığıyla dikkat gerektiren motorlar hakkında içgörüler sunsa da, aracın tamamını yönetmek için tercih ettiğiniz sistemle içgörüleri entegre edebiliriz. Bu nedenle müşteriler, kendileri için en iyi şekilde gerçek zamanlı uyarılar alabilir.

Müşteriler, uyarıları ve içgörüleri istedikleri şekilde alabilir ve böylece optimum motor performansı ve uzun ömür sağlamak için harekete geçmelerine olanak tanır. Uyarılar, hataların önem derecesini gösterir ve harekete geçmek için önerilen zamanı gösterir. Müşteriler yalnızca sorunu yeterli şekilde ele almakla kalmaz, aynı zamanda onlar için en iyi şekilde ne zaman ve nasıl çalışabileceği konusunda da onarımlar planlar. Bu, operasyonlarda minimum kesinti anlamına gelir.

Cummins'in dijital teknolojiler, uygulamalar ve donanımlardan oluşan tam paketi, ekipmanınız ve işiniz için tasarlanmıştır. Cummins Connected Solutions® katı veri güvenliği, depolama, işleme ve iletim gereksinimlerini karşılar. Mevcut ve gelecekteki özellikler için en iyi performansı sunmak üzere onaylanmıştır. Cummins, müşteri verilerinin korunmasını ve yalnızca müşterilerin kabul ettiği şekilde paylaşılmasını sağlar.

UZAKTAN İZLEMENİN BİR ÖRNEĞİ NEDİR?
Servis kesintilerini önlemek için düzenli bakım gerektiren yoğun nüfuslu kentsel alanlarda çalışan bir şehir otobüsü filosu düşünün. Uzaktan izleme sisteminin kullanılması, bakım ekibinin her otobüs motorunun gerçek zamanlı performans verilerini izlemesine olanak tanıyarak herhangi bir sorunu hemen işaret edebilir.

Otobüs bakımı, yoğun olmayan saatlerde planlanabilir ve rotalar ve yolcular için minimum kesinti sağlar. Bu, operasyonel verimliliğin artmasına, yolcu memnuniyetinin artmasına ve beklenmedik kesinti süresinin azalmasına neden olabilir.

UZAKTAN İZLEME MÜŞTERİLER İÇİN NEDEN ÖNEMLİDİR?
Sürücüler için uzaktan izleme, gerçek zamanlı uyarılar ve performans içgörüleri sağlar. Bu, sürücüleri araçlarının durumu hakkında önemli bilgilerle donatarak herhangi bir duruma anında tepki vermelerini sağlar. Bu, beklenmedik sorunlardan kaynaklanan programlarındaki kesintileri en aza indirirken güvenliklerini artırır.

İşletmeler ayrıca araçlarının operasyonları üzerinde benzeri görülmemiş görünürlük ve kontrol sağlar. Uzaktan izleme, konum takibinden ayrıntılı motor diyagnostiklerine kadar tüm aracın veya filonun durumunun kuş bakışı görüntüsünü sağlar. Bu sabit gerçek zamanlı bilgi akışı, proaktif bakım planlamasına olanak sağlayarak planlanmamış arıza sürelerini azaltır ve araç kullanılabilirliğini artırır. Ayrıca, işletmeler araç performansındaki kalıpları ve trendleri belirleyerek filo verimliliğini ve uzun ömürlülüğü artırmak için veri odaklı kararlar verebilir.

Cummins'in dijital çözümlerini ve uzaktan izleme hizmetlerini benimsemek verimliliği artırmaya yardımcı olur, araç performansını optimize eder ve bakım maliyetlerini azaltabilir. Müşterilerin ilerlemeden önce küçük sorunlardan önde olmalarını sağlayarak değerli zamandan ve kaynaklardan tasarruf etmelerine olanak tanır. Daha da önemlisi, işletmelerin birincil sorumluluklarına odaklanmalarını sağlayarak üretkenlik ve karlılığı yönlendiren yolda olmalarını sağlar.

CUMMİNS UZAKTAN İZLEME HİZMETLERİ
Cummins, önemli sorunlara dönüşmeden önce potansiyel motor sorunlarını tahmin etmek için tahmine dayalı analizlerin gücünden yararlanabilecek çözümler dahil olmak üzere aracınızın ömrü boyunca uzaktan izleme çözümleri sunar. Müşteriler daha erken müdahale ederek daha yüksek maliyetli onarımlardan kaçınarak ters yönde hasar oluşmasını önleyebilir. Bu proaktif yaklaşım, motorun genel performansını ve güvenilirliğini artırırken planlanmamış kesinti süresini azaltır.

Cummins'in Acumen'i®, motor uzaktan izleme ve diyagnostiklerine doğrudan erişim sağlayan gelişmiş, akıllı bir donanım cihazıdır. Cummins destekli ekipmanınızın sağlığı ve performansı hakkında değerli içgörüler oluşturur.

Cummins destekli ekipmanınızın performansını ve güvenilirliğini optimize etmek için yazılım ve mobil uygulamalardan dijital donanıma kadar Cummins'in eksiksiz elektronik servis araçlarını keşfedin. Cummins temsilcinize, Orijinal Ekipman Üreticinize (OEM) veya Telematik Servis Sağlayıcınıza (TSP) erişim için nasıl kaydolacaklarını sorun.

Öngörülemezliğin norm olabileceği bir sektörde Cummins, güvenilirlik ve öngörülebilirlik getiriyor. Yakında yeni ürünler, hizmetler ve teknolojiler gelecek olan Cummins, tüm dijital ihtiyaçlarınız için burada. İşletmenizde devrim yapabilen mevcut ve yaklaşan ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bizimle iletişime geçin.

www.cummins.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers