www.endustriweb.com
Walter Tools News

Walter yeni uç inceltmesine sahip DC166 Supreme'i sunar

Alüminyum işlemede, kullanıcılar genellikle çok özel gereksinimler nedeniyle özel takımlara ulaşma eğilimindedir. Ancak standart bir matkabın sahip olabileceği avantajlar, premium takım üreticisi Walter tarafından yeni DC166 Supreme ile gösterilmiştir.

Walter yeni uç inceltmesine sahip DC166 Supreme'i sunar

İçten soğutmalı karbür matkap, alüminyum ve diğer ISO N malzemelerin işlenmesi için özel olarak geliştirilmiştir ve bazı ayırt edici özelliklere sahiptir: Talaş kanalları, zırhlar veya boşluk açıları gibi tüm önemli matkap yüzeyleri parlatılmıştır. Bu, sürtünmeyi azaltır ve yüksek yapışkanlığa sahip malzemede yapışmayı önler, bu da matkabın takım ömrünü ve proses güvenilirliğini artırır. Piyasa karşılaştırmasında DC166 Supreme'i benzersiz kılan özelliği tamamen yeni, patent bekleyen uç inceltmesidir: Kesme ağzında talaş yapışmasını önler ve talaş boşaltmanın yanı sıra soğutma yağı beslemesini de iyileştirir.


Walter yeni uç inceltmesine sahip DC166 Supreme'i sunar

Alüminyum uzmanının yenilikçi tasarımı, özellikle deliğin daireselliği ve yüzey finiş kalitesi açısından çok iyi delik kalitesi ile aynı anda olağanüstü yüksek kesme hızları sağlar. Walter, emülsiyon, yağ veya az miktarda yağlama (MQL) ile kullanılabilen Ø 3-12 mm'lik 5 × D DC166 Supreme'i piyasaya sürüyor. Standart ürün programında sevkiyata hazır olması sayesinde Tübingen merkezli şirket, sahadaki potansiyel kullanıcılara matkabın performansını hızlı bir şekilde gösterebiliyor. Walter aynı zamanda matkabı özel takım olarak Walter Xpress (30 × D; Ø 3-20 mm' kadar) hizmeti üzerinden maksimum 2 haftada kısaltılmış teslimat süresi ile sunmaktadır. DC166 Supreme, ISO N malzemeleriyle tüm uygulama alanları için ilgi çekicidir, ancak özellikle otomotiv ve yan sanayi endüstrisinin yanı sıra uçak yapımı için de uygundur.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers