www.endustriweb.com
Kioxia News

Yeni KIOXIA RM7 Serisi Value SAS SSD'ler Hewlett Packard Enterprise Sunucularında Geliyor

HPE Spaceborne Computer-2'de Kullanılan SAS SSD'lerinin Değeri, En Son ProLiant Sunucularındaki SATA SSD'lerin Performansını, Güvenilirliğini Geliştirebilir.

Yeni KIOXIA RM7 Serisi Value SAS SSD'ler Hewlett Packard Enterprise Sunucularında Geliyor

KIOXIA Europe GmbH bugün RM7 Serisi Value SAS SSD’lerinin artık Hewlett Packard Enterprise'ın (HPE) HPE ProLiant Gen11 sunucularında mevcut olduğunu duyurdu.

KIOXIA RM7 Serisi SSD'ler, SATA SSD'lerine göre daha yüksek performans, güvenilirlik ve daha düşük gecikme süresi sunan sunucu uygulamaları sunan şirketin 12Gb/sn Value SAS SSD'lerinin en son neslidir. "SATA'dan Sonra Yaşam" olduğunu kanıtlayan Value SAS, SATA'dan daha yüksek IOPS/W ve IOPS/$ sağlar.

ProLiant sunucularında mevcut olmanın yanı sıra KIOXIA RM Serisi Value SAS SSD'leri, HPE Spaceborne Computer-2 (SBC-2)'de de kullanılmaktadır. Programın bir parçası olarak, KIOXIA SSD'ler, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) bilimsel deneyler yürütmek için test ortamında HPE Edgeline ve HPE ProLiant sunucularında sağlam flash depolama sağlar.

KIOXIA RM7 Serisi Value SAS SSD Genel Bakış

  • Saniyede 12 gigabit bölü saniye (Gb/sn) SAS arayüzü (SAS-3), tek bağlantı noktası
  • 960 gigabayt ile 7.68 terabayt arasındaki kapasiteler
  • 1 sürücü yazma (DWPD[3)) ve 3 DWPD’yi içeren dayanıklılık seçenekleri
  • 190.000 IOPS'a kadar rastgele okuma performansı (4k @ 512 queue derinliği); 1.100 megabayt/saniyeye kadar sıralı okuma performansı (128K)
  • Hızlı ve güvenli kriptografik silme için SIE (anlık silmeyi sağlanması)

KIOXIA Europe GmbH SSD Pazarlama ve Mühendislik Başkan Yardımcısı Paul Rowan, “2019 yılında piyasaya sürülen KIOXIA Value SAS teknolojisi ve ürün serisi artık üçüncü nesil olarak HPE sunucularında kullanıma sunuluyor” dedi. Rowan ek olarak, “Önümüzdeki birkaç yıl boyunca HPE SBC-2 üzerinde çalışan sağlam ve daha düşük güç tüketen Value SAS SSD’lerini görmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

KIOXIA, yıllardır HPE ProLiant sunucularına sınıfının en iyisi olan KIOXIA depolamasını getirmek ve mobilden veri merkezine, kurumsal işletmeye kadar çok çeşitli çözümler sunmak için HPE ile işbirliği yapmaktadır. Value SAS SSD’ler, KIOXIA “SATA’dan Sonra Yaşam” kampanyasının bir parçası ve müşterilerin eskiyen SATA SSD’lerden daha yüksek performans ve güvenilirlik ile kolayca geçiş yapmalarını sağlıyor.

HPE'nin Uzay Teknolojileri ve Çözümleri Kıdemli Direktörü Norm Follett, "Spaceborne projemizle keşifleri daha da hızlandırmak için HPE'nin uzayın zorlu ortamlarıyla başa çıkabilen bir depolama teknolojisine ihtiyacı vardı." dedi ve ekledi: "Value SAS teknolojisi tüm gereksinimleri karşıladı. Ocak ayında planlanan ISS'ye yapacağımız bir sonraki görevde KIOXIA ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz."

www.kioxia.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers