www.endustriweb.com
OMRON News

OMRON, K7DD-PQ Serisi gelişmiş motor durumu izleme cihazlarını piyasaya sürüyor

Sık hız değişiklikleri ve yükü hızla değişen motorlar dahil olmak üzere ölçümü zor hata modlarını izleyerek beklenmeyen ekipman arızalarını önleme.

OMRON, K7DD-PQ Serisi gelişmiş motor durumu izleme cihazlarını piyasaya sürüyor

OMRON kısa bir süre önce üretim tesislerindeki anormalliklerin tespit edilmesini otomatikleştirmek için tasarlanmış gelişmiş bir motor durumu izleme cihazı olan K7DD-PQ Serisini piyasaya sürdü. K7DD, OMRON'un akıllı bakım konusundaki görüşüne mükemmel uyum sağlar: OMRON, canlı verileri toplayarak, izleyerek ve analiz ederek kullanıcıların bu verileri karar alma amacıyla kullanmalarına olanak tanıyan çözümler sunar.

K7DD-PQ, akım ve gerilim ölçümlerinden elde edilen 400'den fazla özellik değeri*1 tipini analiz ederek aşınmış bıçaklar, talaş dolaşıklığı veya takım tezgahı mil motorlarındaki bozulan rulmanlar gibi belirli hata modlarını algılayabilir. Bu otomasyon, kalifiye işçilerin deneyim ve hislerine bel bağlamayı ortadan kaldırarak denetime harcanan çabayı azaltır ve beklenmedik ekipman arızalarını önler.

K7DD-PQ, doğru ve kapsamlı veri işleme sağlar. En anlık anormallikleri bile yakalayan yüksek hızlı 2,5 μs örnekleme teknolojisi ve verileri atlamadan veya saptırmadan işleyen 6 kanallı eş zamanlı/sürekli çalışma özelliğiyle donatılmıştır. Rotor ve statör arasındaki boşluklar veya tork değişikliklerinden kaynaklanan anormallikleri algılayarak servo motorları ve endüksiyon motorlarını etkili şekilde izleyebilir. Cihaz, üretim tesisinde özerk durum izleme özelliği sunarak karmaşık kurulumlara veya bulut tabanlı sistemlere duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır. Kontrol panosuna kolayca uyarlanabilme sayesinde yerel izleme ve acil anormallik algılama işlemleri zahmetsiz hale gelir.

50 ms hızında çalışan K7DD-PQ, değişken hızlı ekipmanlara ayak uydurarak denetim iş yükünü önemli ölçüde azaltır. Etkili özellik değerlerini otomatik olarak seçerek ve eşikleri ayarlayarak veri analizini basitleştirir ve böylece çeşitli hata modlarının ve bunların temel nedenlerinin tanımlanmasını sağlar. Bu, güvenilir sonuçlar sağlar ve genel ekipman etkililiğini artırır.



OMRON'un K7DD-PQ Serisi, iş gücü eksikliklerini ve verimli bakım uygulamalarına olan ihtiyacı ele alarak bakım görevlerinin otomasyonuna ve optimizasyonuna katkıda bulunur ve nihayetinde beklenmedik ekipman arızalarını önleyip üretim süreçlerinde verimliliği artırır.

www.industrial.omron.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers