www.endustriweb.com
Seco Tools

Kolay ve doğru Dijital Baralama Kafası kurulumu hurdayı azaltır

Seco Axiabore™ ve Axiabore Plus™ Dijital Eksenel Baralama Kafaları, parçaların ıskartaya ayrılmasına neden olabilecek zahmetli ve kusurlu baralama kafası ayarlamalarını ortadan kaldırır. Geniş dijital ekran hızlı, verimli ayarlama ve kurulum sağlar.


Kolay ve doğru Dijital Baralama Kafası kurulumu hurdayı azaltır
Seco Digital Axiabore head parts

Seco Ürün Müdürü Kavita Dandge, "Baralama kafalarının doğru ayarlanması için genellikle nitelikli bir operatöre ihtiyaç duyulur." diyor. "Nitelikli iş gücü eksikliğiyle mücadele eden atölyelerde, her seviyeden operatörün hatasız ayarlamalar yapabilmesi için Dijital Eksenel Baralama Kafalarında ters çevrilebilir bir dijital ekran kullanılır."

Seco Dijital Baralama Kafası ile hızlı ve kolay kurulum
Kesme kenarı yer değiştirmesi, baralama hassasiyeti için kritik öneme sahiptir. Seco Axiabore ve Axiabore Plus Dijital Eksenel Baralama Kafalarında, takım kurulumu sırasında hassas yer değiştirme değerlerini görüntülemek için dijital bir cihaz kullanılır. Bu geniş ekran tüm Seco Dijital Eksenel Baralama Kafaları ile çalışır ve tezgah takımları içinde net görüş sağlamak için ters çevrilir.

Dijital bir cihaz olmadan baralama kafası kurulumu, okunması zor küçük ölçeklerin ayarlanmasını gerektiren zaman alıcı bir işlemdir. Seco Axiabore ve Axiabore Plus Dijital Eksenel Baralama Kafaları, insan kaynaklı hataları neredeyse tamamen ortadan kaldırmak için net ve hassas ayarlamalar yapılmasını sağlar. Geniş, kolay okunur ekran ve kullanışlı düğme kontrolleriyle Seco dijital kafa, daha fazla verimlilik ve üretkenlik için ayarlama sürelerini de kısaltır.

Kirleticilerden arındırılmış operasyon ve kolay şarj
Maksimum seviyede çok yönlülük sağlamak için Seco dijital ayarlama cihazında pil kullanılmaz. Cihaz, USB üzerinden şarj edilir ve güçlü bir sızdırmazlık oluşturmak için baralama kafasına mıknatıslarla takılır. Değiştirilebilir pillerin kullanılmaması, pil değiştirme sırasında oluşabilecek kirlenmeleri önler. Seco Axiabore ve Axiabore Plus Dijital Eksenel Baralama Kafalarının pilsiz tasarımı, toz ve soğutma sıvısı girişini önlemek için sızdırmaz kalır ve Dijital Ekran tek şarjla 200 ölçüm yapabilir.


Kolay ve doğru Dijital Baralama Kafası kurulumu hurdayı azaltır
Digital Axibore and digital display

Çok amaçlı takım boyutları ve bağlantıları*
Seco, olağanüstü çok amaçlılık için Axiabore ve Axiabore Plus Dijital Eksenel Baralama Kafalarını beş boyutta sunar. Çaplar, 2 mm çap boyutundan itibaren Seco analog eksenel takım serisiyle eşleşir. Kafalar, 2 mm ile 57 mm (0,078 inç ile 2,24 inç) arasındaki OD tornalama çaplarını ve 19 mm ile 96 mm (0,75 inç ile 3,78 inç) arasındaki kanal açma çaplarını destekler.

Graflex®, Seco-Capto™ ve HSK-A63 bağlantılarıyla birlikte sunulan baralama kafaları, IT5 çap hassasiyeti ve Ra 0,6 yüzey kalitesi ile delikler oluşturur. Axiabore kafalar, 2 mm ile 20 mm (0,078 inç ile 0,78 inç) arasındaki hassas baralama çapları için uygundur. 6 mm ile 108 mm (0,236 inç ile 4,25 inç) arasındaki çaplar için Axiabore Plus çok amaçlı kafaları tercih edin.

www.secotools.com


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers