www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Nanojet Raybalar, hurdaya çıkan parçaları ortadan kaldırmak için talaş kontrolünü optimize eder

Seco Nanojet Solid Karbür Raybalar, optimum talaş kaldırma için yenilikçi içten soğutma sıvısı çıkışı ile talaş kontrolünü geliştirir. Bu tasarım, yüksek maliyetli ıskartaya çıkan parçaları, sıkışmayı ve kenar hasarını ortadan kaldırarak emniyeti, parça kalitesini ve takım ömrünü artırır.


Seco Nanojet Raybalar, hurdaya çıkan parçaları ortadan kaldırmak için talaş kontrolünü optimize eder
Nanojet Reamer close up

Daha iyi parçalar için daha iyi soğutma sıvısı akışı
Kritik raybalama operasyonları için dengeli, güvenli ve öngörülebilir araçlar gerekir. Kapalı ve açık deliklerde Seco Nanojet Solid Karbür Raybalar, talaş sıkışmasını önleyen ve uygulama tutarlılığını artıran yenilikçi içten soğutma sıvısı çıkışı ile Seco Nanofix ürünlerinin kendini kanıtlamış performansını artırır. Bu yeni takımların benzersiz tasarımı, optimum talaş kaldırma ve takım ömrü için kesim bölgesine doğrudan güçlü ve hassas bir yağlama akışı sağlar. Atölyeler, üretim tutarlılığının yanı sıra kesme hızlarını ve parça kalitesini korumak için Seco Nanojet Solid Karbür Raybalara güvenebilir.

Bu çeşitli amaçlara yönelik çok kanallı rayba ürün çeşitleri, özel boyut ve toleransların yanı sıra sekiz kalite ve 10'dan fazla geometriyle sunulmaktadır. Takımlar her türlü hassas takım tutucuyla çalışır. 10 µm - 15 µm (0,0004 inç - 0,0006 inç) arası toleransları tutar ve Ra 0,2 µm - Ra 1,2 µm (Ra 8 µ inç - Ra 50 µ inç) yüzey kaliteleri oluştururlar. Seco, her Nanojet Solid Karbür Raybayı inceler ve tutarlı performans için ölçülen çapını belgeler.


Seco Nanojet Raybalar, hurdaya çıkan parçaları ortadan kaldırmak için talaş kontrolünü optimize eder
Nanojet Reamers

Her takımda öngörülebilir hassasiyet
Genel mühendislik, otomotiv ve havacılık gibi birçok sektör, maliyetli ıskartaları önlemek için güvenli ve güvenilir raybalamadan yararlanır. Seco Ürün Müdürü Jean-Bernard Hantin'e göre üreticiler, kötü şekilde üretilen veya yanlış belirtilen raybaların değerli parçalar için risk oluşturabileceğinin farkındalar. "Nanojet Solid Karbür Raybalar, çok ihtiyaç duyulan kalite ve tutarlılık ile uygun maliyetli performans sağlıyor," diyor.

Özelleştirilmiş takımları çevrimiçi sipariş edin
Seco Nanojet Solid Karbür Raybalar stoklarda mevcuttur ve özel çaplarda 1,461 mm'ye (0,057 inç) kadar düşülmektedir. Atölyeler, çevrimiçi Seco MyDesign takım yapılandırıcı üzerinden emtia ürünlerinin tutarlılığı, güvenilirliği ve kullanılabilirliği ile özelleştirilmiş takımlar alabilir.

www.secotools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers