www.endustriweb.com
Walter Tools News

WALTER: YENI DERINLIKLERDE GÜÇLÜ YATAKLAMA

Walter, Krato·tec ile 8 × Dc X·treme Evo Plus matkap ucunu sunar.

WALTER: YENI DERINLIKLERDE GÜÇLÜ YATAKLAMA
Walter DC180 Supreme, 8 × Dc boyunda Krato·tec™ kaplama ile.

Premium takım üreticisi Walter, DC180 Supreme ürün grubundan X·treme Evo Plus matkap ucunu ilk kez 8 × Dc olarak sunuyor. İçten soğutmalı ve 4 zırhlı matkap ucu, delikte alışılmadık derecede iyi yataklama özelliğine sahiptir. Bu, daha büyük delik derinliklerinde ve darbeli kesimlerde bile yüksek hassasiyet sağlar ve proses güvenilirliğini artırır. Aynı durum, talaş kaldırmayı iyileştiren (örneğin paslanmaz malzemelerde) parlatılmış talaş kenarları ve daha fazla güvenlik ve rijitlik sunan düz kesme kenarları için de geçerlidir.

Delme ve raybalama takımları için özel olarak geliştirilen Krato·tec™ çok katmanlı kaplama, en yüksek kesme hızlarına ulaşır ve takım ömrünü pazar karşılaştırmasında yaklaşık %50 oranında artırır. 8 × Dc'de AlTiN katmanı ilk kez Walter'in kendi WJ30EY kalitesinde bir kafa kaplaması olarak tasarlanmıştır.

DC180 Supreme matkap ucu; P, M, K, N, S ve H gruplarındaki tüm ISO malzemelerinde çok çeşitli uygulamalar için üniversal kullanılabilir. Walter, karbür matkap ucunu, standart ölçülere (Ø 3-20 mm) ek olarak ara ölçülü özel takım ve kademeli matkap ucu olarak da sunmaktadır.

Walter Xpress servisi ile kullanıcı ayrıca daha kısa teslimat süresinden (maks. 3 hafta) de yararlanır. DC180 Supreme, verimliliği ve aşınma dayanıklılığı sayesinde, örneğin havacılık endüstrisinde veya otomotiv endüstrisi iş parçalarında zorlu ISO M ve S işlemeleri için maliyetleri sürdürülebilir şekilde iyileştirebilir. Krato·tec™ kaplama, takım ömrü ve proses güvenilirliği açısından ek avantajlar sunar.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers