www.endustriweb.com
Kioxia News

KIOXIA, 2024 Mobil Dünya Kongresi'nde

İki lokasyonda sunum yapılacak: Salon 3'teki Hewlett Packard Enterprise standı 3N10 ve Salon Güney Köyü'ndeki yönetici toplantı odaları.

KIOXIA, 2024 Mobil Dünya Kongresi'nde
Görüntüyü yüksek ve düşük çözünürlükte indirmek için tıklayın 

KIOXIA Avrupa bu yıl 26 Şubat - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'ne katılacağını duyurdu. KIOXIA, Uluslararası Uzay İstasyonunda (UUİ) bilimsel deneyler yapmak üzere kısa süre önce fırlatılan[1] HPE Spaceborne Computer-2 üzerindeki işbirliğini sunmak üzere Salon 3'teki 3N10 numaralı stantta Hewlett Packard Enterprise'a (HPE) katılacak.

KIOXIA, HPE'nin EdgeLine ve ProLiant sunucularından oluşan Spaceborne Computer-2'ye sağlanan güçlü flash depolama alanı olan Value SAS ve NVMe SDD'lerden (RM, CM ve XG) oluşan flash bellek tabanlı ürün serisini sunacak. Flash bellek tabanlı SSD'ler, elektromanyetik dalgalardan daha az etkilenmeleri ve sabit disk sürücü depolamasının aksine hareketli parçalara sahip olmamaları nedeniyle zorlu uzay ortamına dayanıklıdır. SSD'ler gereken daha hızlı performansı, güç verimliliğini ve güvenilirliği sağlayabilir.

KIOXIA toplamda, her biri 30,72 terabayt (TB) olan sekiz adet 1.024 gigabayt (GB) NVMe, dört adet 960 GB kapasiteli SAS SSD ve dört adet kurumsal SAS SSD sağladı. 130 TB'ı aşkın veri depolama alanıyla, bu tek bir görevde uzay istasyonuna seyahat eden en yüksek veri depolama miktarıdır.

KIOXIA Avrupa GmbH Pazarlama Müdürü ve Başkan Yardımcısı Paul Rowan, "Mobil Dünya Kongresi'nde Salon 3'teki 3N10 standında HPE'ye katılmayı dört gözle bekliyoruz. "HPE ile uzun yıllardır devam eden işbirliğimiz, mobilden buluta ve kurumsal uygulamalara kadar geniş bir HPE çözümleri yelpazesini kapsıyor." dedi.

Bu işbirliğinin ötesinde, KIOXIA ayrıca Enterprise SDD ve Datacenter SDD serisini sergileyecek ve Enterprise Datacenter Storage Form Factor (EDSFF) E3.S'yi Salon Güney Köyü'ndeki yönetici toplantı odalarında öne çıkaracak. Ayrıca ziyaretçiler şirketin BiCS FLASH™ 3D flash bellek tabanlı e-MMC ve UFS depolama çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler. e-MMC, akışlı medya cihazları, yazıcılar, giyilebilir aygıtlar ve IoT cihazları gibi daha düşük yoğunluk gerektiren uygulamalar için idealken, JEDEC standardı, uçucu olmayan, yönetilebilir bir flaş cihazı olan Universal Flash Storage (UFS) 4.0, akıllı telefonlar, otomotiv sistemleri, tabletler, akıllı hoparlörler ve AR/VR cihazlarındaki yüksek performanslı tümleşik uygulamalar için tasarlanmıştır.

KIOXIA Enterprise ve Datacenter uygulamaları hakkında daha fazla bilgi edinin.

Daha fazla bilgi için.

www.kioxia.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers