www.endustriweb.com
Walter Tools News

SON TEKNOLOJI ARABIRIM: WALTER CAPTO™ ÜZERINDE HSK ADAPTÖRÜ

Walter Capto™ için ana takım tutucu HSK tarafında yaptığı güncelleme ile premium takım üreticisi Walter, son teknoloji ürünü olan bir sistem arayüzü sunuyor.

SON TEKNOLOJI ARABIRIM: WALTER CAPTO™ ÜZERINDE HSK ADAPTÖRÜ
Walter Capto™ için yeni ana takım tutucu HSK

Walter Capto™ için ana takım tutucu HSK tarafında yaptığı güncelleme ile premium takım üreticisi Walter, son teknoloji ürünü olan bir sistem arayüzü sunuyor: Gizli balans delikleri ile (daha önce olduğu gibi takımın dışında değil), fabrika çıkışlı olarak yapısal balans ayarı yapılmış ve ayrıca veri taşıyıcı çipler için bir delik ("Chip hole") ile teslim edilmektedir. Kullanıcı sonradan çip deliği delmek zorunda kalmaz, böylece dijital takım entegrasyonu imkanı sağlanır, örneğin otomatik takım yönetimi için.

Boyutlar ve benzerleri gibi takım verilerinin bir veri çipi takılarak doğrudan takım üzerinde saklanabilmesi ve gerektiğinde, örneğin programlama veya depolama amacıyla okunabilmesi mümkündür. Tübingen merkezli şirket, modüler HSK-A ana takım tutucusunu (HA06-C... ve HA10-C...) Walter Capto™ üzerinde HSK-A 63 veya HSK-A 100 arabirimi ile C3-C8 Capto ölçülerinde sunuyor.

Üretici, takım tutucunun yüksek rijitliği sayesinde yüksek proses güvenilirliği ve hassasiyetin yanı sıra takım değiştirirken kati tekrarlama hassasiyetini (2 µm'ye kadar hassas) kullanıcı için avantaj olarak belirtiyor. Esnek kullanılabilirlik de dikkat çekicidir: Tüm takım tutucu tipleri için (Weldon, ER pensler, hidrolik tutucular veya freze malafaları gibi), frezeleme ve delme için ve tüm tezgah tiplerinde (örn. işleme merkezleri veya multi-task tezgahlarda). Veri çipi kullananlar, ana tutucu ile tüm kesici takım programına erişebilirler. Çünkü sadece tüm tezgahlar ve işleme operasyonları için değil, aynı zamanda tüm bağlama boylarında, uzatmalar ve kısaltmalar dahil, kullanıma uygundur. Yani kısaca çok yönlü kullanım içindir. Walter'in ana tutucu tarafında yaptığı bu güncelleme, bir kez daha Capto alanında uzun yıllara dayanan deneyim ve Engineering Kompetenz'i temsil ediyor.

www.walter-tools.com


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers