www.endustriweb.com
BRADY

Çok çeşitli işaretler için yeni giriş seviyesi güvenlik yazıcısı!

Brady, yeni termal transfer BBP™30 İşaret ve Etiket Yazıcısını kullanıma sunuyor. Yeni işaret yazıcısı, giriş seviyesi yazıcılar ile sorunsuz yazdırma imkanı sunar ve Brady’nin dayanıklı etiket sınıfını kullanıma açarak sahada ihtiyaç duyulduğunda kaliteli güvenlik ve yalın üretim işaretleri oluşturulmasını sağlar.

Çok çeşitli işaretler için yeni giriş seviyesi güvenlik yazıcısı!
B-AWS, operatörün ortak bir iş istasyonu vasıtasıyla birden fazla tedarikçi sistemlerine erişmesine olanak sağlamaktadır. BACnet Gelişmiş İş İstasyonu, cihaz konfigürasyonunun modifikasyonu dahil olmak üzere bir BACnet sistemini devreye alma ve çalıştırmak için kullanılabilir. Veri Paylaşımı, Alarm ve Olay bildirimi, Eğilimleri, Olay günlüğü ve Planlama dahil olmak üzere tüm birlikte çalışabilirlik alanları kapsam dahilindedir.

BTL listeleme, bir ürünün BACnet standardına uyumunu doğrular, bir projeye teklif verecek kadar nitelikli olması için birçok spesifikasyonda talep edilen gerekli bir ölçüttür. Bu durum, varlık sahipleri ve tesis yöneticilerinin, mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayan çok yönlü bir açık platforma yatırım yapmalarını sağlar.

Şubeleri ile birlikte, PcVue uzun yıllardır BACnet topluluğu içinde yer almaktadır, BIG-CA, BIG-EU ve BACnet Uluslararası derneklerinin bir koludur.

Resmi BTL Ürün listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Çok çeşitli işaretler için yeni giriş seviyesi güvenlik yazıcısı!

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers