www.endustriweb.com
NSK

NSK’ AIP+’a Durum İzleme Hizmetleri Dahil Edildi

Makinelerin güvenilirlik odaklı bir bakım programına dahil olmasını sağlayan kanıtlanmış bir periyodik analiz tekniği olan Durum İzleme, makine bakım gereksinimlerinin doğru şekilde değerlendirilmesi için makine trendi geçmişlerinin oluşturulmasına olanak sağlar. Böylece, gereksiz bakım işlemleri azaltılarak sadece parada tasarruf edilmekle kalınmaz aynı zamanda yedek parçalar ve kaynak alımı için daha iyi planlama yapılması kolaylaştırılır.

NSK’ AIP+’a Durum İzleme Hizmetleri Dahil Edildi
Ekstra laminasyona gerek yoktur
Çoğu dış mekan tanımlama çözümü, bir-iki yıl sonra solarak, küçülerek, yırtılarak veya düşerek okunamaz ve dolayısıyla kullanılamaz hale gelir. Brady'nin yeni, halojensiz ve son derece dayanıklı dış mekan tanımlama etiketi, en zorlu dış mekan koşullarında 10 yıldan uzun süre dayanır ve okunaklı kalır. Etiket, hava koşullarına karşı dayanıklıdır ve baskısını korumak için ekstra laminasyona ihtiyacı yoktur.

Net ve dayanıklı tanımlama; ekipmanların, bileşenlerin, taşıtların, araçların ve tesislerin daha etkili kullanılmasını sağlar ve sık sık değiştirilmeye ihtiyaç duymaz.

Dışarıdaki uygulamalar
Beyaz yüzey üzerinde siyah baskıyla sunulan bu sağlam dış mekan tanımlama etiketi; güneş panellerini, taşıtları, ekipmanları, tesisleri veya görünür kabloları barkodlamak ve tanımlamak için idealdir. Olası uygulamalar arasında trafik levhaları, satış makineleri, çatı üzeri klima üniteleri ve kapılar veya merdiven boşlukları olabilir.

Veri/telekomünikasyon, inşaat veya elektrik gibi dışarıda faaliyet yapılan sektörlerde, bu en sağlam dış mekan etiketi net tanımlama ve yerinde bildirim ile verimliliği artıracaktır.

Kolay oluşturulur ve uygulanır

En sağlam dış mekan tanımlama etiketi, Brady'den kaliteli bir termal transfer masa üstü veya mobil yazıcısı kullanılarak sahada da yazdırılabilir. Etiketleme yazılımıyla birleştirildiğinde, sahada yazdırma için birçok barkod ve serileştirme seçeneği kullanılabilir. Etiket kendiliğinden yapışkanlı olduğundan ve üst laminasyon gerektirmediğinden, yazdırılması ve uygulanması kolaydır. B-8591 adı da verilen bu en sağlam dış mekan hava koşullarına dayanıklı etiketi, Brady'nin WorkHorse™ Series Etiket Serisinin bir parçasıdır.

Test sonuçlarını almak veya kendi testleriniz için bir örnek almak isterseniz, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta gönderin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers