www.endustriweb.com
Kollmorgen TR

Kollmorgen, yeni senkronize iletişim protokollerinin lansmanı ile AKD2G'nin çok yönlülüğünü artırıyor

Güncellenen Kollmorgen AKD2G servo sürücü, endüstri lideri performans sunarken üçüncü taraf kontrolörlerle daha kolay entegrasyonu destekleyen yeni iletişim protokollerine sahiptir.

Kollmorgen, yeni senkronize iletişim protokollerinin lansmanı ile AKD2G'nin çok yönlülüğünü artırıyor

Hareket kontrol sistemlerinde küresel bir lider olan Kollmorgen, bugün AKD2G servo sürücüsünün en son güncellemesini duyurdu. Bu yeni özelliklerin sunulmasıyla Kollmorgen, CANopen®*, EtherCAT®* ve FSoE zaman senkronize iletişim protokollerinin yanı sıra CIP Sync ile PROFINET IRT ve Ethernet/IP'yi de destekleyecek şekilde tekliflerini genişletti. Her protokol çeşitli hareket kontrol cihazlarıyla titizlikle test edilmiş ve endüstri standartları kuruluşları tarafından onaylanmıştır.


Kollmorgen, yeni senkronize iletişim protokollerinin lansmanı ile AKD2G'nin çok yönlülüğünü artırıyor

AKD2G servo sürücü güncellemesi, çok çeşitli kontrol mimarileri kullanan birden fazla sürücü arasında senkronize hareket sağlar. Esnekliği ve yüksek performansı sayesinde AKD2G, birden fazla hareket ekseninde son derece hassas koordinasyon gerektiren uygulamalarda kullanım için ideal sürücüdür.

Sürücü, kompakt bir pakette endüstri lideri güç yoğunluğuna sahiptir ve bir ve iki eksenli varyantları ile montajı kolaydır. Mühendisler tek kablolu Akıllı Geri Besleme Cihazı (SFD) veya HIPERFACE® DSL bağlantılarından yararlanabilir veya çok çeşitli diğer geri besleme cihazları arasından seçim yapabilir.

Son olarak, sürücü, fonksiyonel güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak ve daha geniş bir uygulama yelpazesi sağlamak için SIL3/PLe güvenlik seviyesine sahip isteğe bağlı bir SafeMotion®™ Monitor (SMM) ürün yazılımına sahiptir.

kollmorgen Kıdemli Başkan Yardımcısı/GM James Davison, "AKD2G servo sürücü, tasarımlarını aktif olarak optimize eden otomasyon tasarımcıları ve OEM'ler için ideal bir seçenektir - daha yüksek performans, daha küçük bir ayak izi ve daha fazla tasarım esnekliği sunar" dedi . "Otomasyon mühendisliğini daha kolay, daha verimli ve daha güçlü hale getirmek için müşterilerimiz düşünülerek tasarlanmış bir sistem."

AKM2G motorlarla eşleştirilmiş AKD2G, en üst düzeyde kurulum kolaylığı ve daha yüksek performans için birlikte çalışmak üzere tasarlanmış bir hareket ürünleri paketi olan 2G Hareket Sisteminin bir parçasıdır. Mühendisler ayrıca sürücünün daha geniş bir kontrolör ve geri besleme cihazı yelpazesiyle ya da gerektiğinde diğer motorlarla uyumluluğundan faydalanabilir.

Daha fazla bilgi için www.kollmorgen.com/akd2g adresini ziyaret edin.

www.kollmorgen.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers