www.endustriweb.com
Parker News

Parker, Hidrojen + Yakıt Hücreleri AVRUPA 2024'te etkileşimli hidrojen fuarını sergileyecek

Parker Hannifin, hidrojenin değer zincirinin tamamına yönelik geniş çözüm yelpazesini sergilemek üzere Almanya'daki HANNOVER MESSE'de düzenlenecek Hidrojen + Yakıt Hücreleri EUROPE 2024 fuarında yer alacak.

Parker, Hidrojen + Yakıt Hücreleri AVRUPA 2024'te etkileşimli hidrojen fuarını sergileyecek

Hidrojen ve yakıt hücresi katılımcılarına yönelik fuar sırasında Parker uzmanları, en yeni ürünlerinin mümkün olan en iyi hidrojen kalitesini ve sızdırmaz bağlantıları nasıl sağladığını gösterecek. Parker tanıtımları, 22-26 Nisan tarihleri arasında Salon 13, Stant C55'te gerçekleştirilecek.

Etkileşimli hidrojen fuarı, PEACH Gemini PuraSep yatay gaz koaleser filtre, yakıt hücreli elektrikli araçlara (EV) yönelik nemlendiriciler ve hidrojen uygulamalarına yönelik H70-08 HRS hortumlar dâhil olmak üzere hidrojen yakıt hücresi teknolojilerindeki en son gelişmeler, şirkete ayrılan stantta sergilenecek.

Parker'ın filtrasyon pazar geliştirme müdürü Marc vanDeth, 23 Nisan Salı günü saat 15.45'ten itibaren fuarın Teknik Forum'unda polimer elektrolit membran (PEM) ve alkali elektrolizörlere yönlik yüksek verimli gaz/su ayırıcılar dâhil olmak üzere hidrojen saflaştırma çözümleri hakkında bir konuşma yapacak.

Etkileşimli hidrojen fuarında, ziyaretçilerin bir elektrolizör kabının içine bakabilecekleri, keşif markörünü kullanabilecekleri ve Parker'ın tüm gizli ürünlerinin yerini bulmak için kendilerine karşı yarışabilecekleri bir işaretleme panosu yer alacak. Ürünler; kaplinler, boru bağlantı elemanları, sensörler gibi küçük bileşenlerden azot jeneratörleri, proses soğutucuları ve kurutucular gibi daha önemli bileşenlere kadar çeşitlilik gösterir. Kullanıcılar, ürünler tanımlandıktan sonra her bir ürünün temel faydaları ve hidrojen ihtiyaçlarına nasıl cevap olabilecekleri hakkında daha fazla bilgi edinebilir. Fuar, ziyaretçilerin, Parker ürünlerini yeni bir şekilde deneyimlemelerini sağlayacak.

Daha fazla bilgi için BURAYA tıklayarak Parker'ın etkinlik sayfasını ziyaret edin. Parker'ın hidrojen endüstrisindeki ürünleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen BURAYA tıklayarak çözümler sayfasını ziyaret edin.

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers