www.endustriweb.com
Hanwha News

Hanwha Vision Yüksek Performanslı Yapay Zeka PTZ Plus Kameraları Piyasaya Sürüyor

Küresel görüş çözümleri sağlayıcısı Hanwha Vision, XNP-C9310R ve XNP-C7310R olmak üzere iki yeni yüksek performanslı Yapay Zeka PTZ Plus kamerayı duyurdu.

Hanwha Vision Yüksek Performanslı Yapay Zeka PTZ Plus Kameraları Piyasaya Sürüyor

Bu kameralar, daha fazla durumsal farkındalık ve daha hızlı yanıt sürelerine olanak vermek amacıyla hızlı yakınlaştırma ve odaklama özellikleri için Yapay Zekadan yararlanırlar.

Hızlı Yakınlaştırma ve Odaklama İçin Yapay Zeka
Hızlı Yakınlaştırma, örneğin şehirlerin içinde veya büyük halk toplanmaları sırasında olduğu gibi özellikle yüksek trafikli alanlarda yararlı olan, operatörlerin gelişen bir olayın spesifik ayrıntılarını hızlı bir şekilde görmelerine olanak veren, Yapay Zekadan güç alan bir hızlı yakınlaştırma hareketidir. Hızlı Odaklama, bir karenin daha hızlı otomatik odaklamasını sağlamak için Yapay Zekayı ve önceden saklanan bilgileri kullanarak bunu tamamlar. Bir yüz, kişi veya nesne algılandığında kamera, odağı hızlı bir şekilde ayarlamak ve net görüntüler sağlamak için cihazla nesne arasındaki mesafeyi otomatik olarak hesaplar.

Güçlü Yapay Zeka Analiz Araçları
Kameranın kendisinde gerçekleştirilen ve Yapay Zekadan güç alan video analizleri, hassas nesne algılaması ve sınıflandırması (insanlar, yüzler, plaka numaraları ve araçların) yoluyla faaliyetsel verimliliği artırır ve hızlı adli araştırmalara olanak verir. Video analiz araçları aynı zamanda takımları aylak dolaşma ve çizgi geçmeler konusunda da uyarabilir ve önceden tanımlı alanların güvenliğini sağlamaya ve suistimalleri azaltmaya yardım eder. Bunlara ek olarak Yapay Zeka bazlı otomatik takip, operatörlerin hedefe kilitlenme özelliğiyle ilgilenilen nesneleri veya insanları takip etmesini kolaylaştırır.

Kameralar aynı zamanda, video yönetimine destek olan ve görüntü kalitesinden ödün vermeden maliyet etkinlikleri sağlayan Yapay Zeka bazlı bant genişliği azaltma özelliği WiseStreamIII ile birlikte gelir.

Net ve Kesin
Operatörler, 4K’ye kadar kameraların yüksek çözünürlüğünden, 300 metreye kadar uyarlanabilir IR’den ve düşük ışıklı aydınlatmada bile parlak görüntüler sağlayan 4K 1/1.8”lik büyük bir görsel sensörden yararlanırlar. Ekipler, genişletilmiş tilt aralığı ve hassas PTZ denetimi sayesinde ayrıntıları ve geniş alanları kolaylıkla izleyebilirler.

Kameralar, görsel netliği sürdürmek için suyu silkeleyebilen ve buzu eritebilen Kurutma ve Isıtma fonksiyonları sayesinde fırtınalar ve kar dahil çetin hava koşullarında etkin performans gösterirler. Buna ek olarak bir Endüktif Sensör, uzun vadeli çalıştırmada hiçbir kümülatif hata olmaksızın kamera konumunu kesin bir şekilde tespit eder.

Üst Düzey Siber Güvenlik
XNP-C9310R ve XNP-C7310R ile kuruluşlar, Hanwha Vision’ın altın standardı siber güvenliğiyle ek gönül rahatlığına kavuşurlar. Özellikleri arasında şifreleme için TPM 2.0 ve kameraların güvenilir yazılım kullanarak önyükleme yapmaları için Güvenli Önyükleme bulunmaktadır. Hanwha Vision aynı zamanda kendi ürününde tamamen potansiyel güvenlik açıklarına odaklanan kurum içi Güvenlik Bilgisayar Acil Müdahale Eklibine (S-CERT) de sahiptir.

Hanwha Vision’ın; tam Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasası (NDAA) uyumluluğuyla ve aynı zamanda blok genelinde siber güvenliği geliştirmeyi amaçlayan Ağ ve Bilgi Güvenliği Yönergesi 2. edisyon (NIS2) ve Siber Dayanıklılık Yasası (CRA) olmak üzere yakında kabul edilecek Avrupa yönergelerine uyumlulukla siber güvenliğe uzun vadeli bir adanmışlığı vardır.

Kolay kurulum
Kameralar kolay kurulum için tasarlanmıştır ve böylece video ağı hızlı bir şekilde kurulup çalıştırılabiir ve bu da zamandan ve maliyetlerden tasarruf eder. Kameraların bağlanması için sadece tek bir bağlantı noktası ve tek bir kablosu bulunur ve bu da onların kullanım kolaylığına katkı yapar.

www.hanwhavision.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers