www.endustriweb.com
Seco Tools

Yepyeni Seco Takım Karşılaştırma web portalı müşterilere güç kazandırıyor

Seco web sitesine eklenen bu yeni özellik sayesinde müşteriler kesici uçları anında karşılaştırabilir. Üstelik bu araç, müşterilerin mevcut takımlarıyla aynı özelliklere sahip veya daha iyi Seco alternatiflerini de anında keşfedip sipariş etmelerine imkan tanır.


Web sitesindeki bu özellik aynı zamanda sektördeki ilk takım karşılaştırma hizmetlerinden biridir. Dünya üzerindeki tüm Seco müşterileri kolayca bu dijital hizmete erişebilir. Kullanıcıların satın almaya karar vermeden önce ihtiyaçlarını belirleyerek rakip markaların teklifleriyle de karşılaştırma yapabilmelerine olanak sağlar.

Seco ve rakip ürünlerin yer aldığı kapsamlı bir takım ve performans veri tabanında karşılaştırma yaparak müşterilerin ihtiyaçlarını hızlı ve eksiksiz bir şekilde ele alır. Bu sayede en uygun takımın seçilmesine ve yanlış ürün satın alma riskinin azaltılmasına yardımcı olur.

Pratik öneriler
Sağladığı tüm bu avantajlar sayesinde müşteriler, tüm takım portföyünü taramak zorunda kalmadan en uygun değişim önerisini alabilir. Seco'da Gelişmiş Takım Çözümleri Ürün Lideri Simon Karlström, "Tezgah operatörleri veya yardımcıları bir takımın adını, kalite derecesini veya geometrisini Seco Takım Karşılaştırma aracına girerek şu anda kullandıkları takımla aynı veya daha iyi kalitede Seco takımları için anında öneriler alabiliyor. Bu özellik daha önce Seco Asistan uygulamasında da vardı. Ürün ve inovasyon departmanlarımızdan topladığımız veriler ve uzmanlığımızı birleştirdik ve artık gerekli takımları doğrudan web sitesinden sipariş edebilme imkanını ekledik," ifadelerinde bulundu.

Kullanıcılar web sitesinde tornalama, frezeleme ve delik işleme takımları arasından seçim yapabilir ve proseslerinde kullanabilecekleri farklı kaliteleri, talaş kırıcıları ve malzemeleri belirtebilirler. Olası durumlarda operatör, rakip markaların takımlarının adını veya kalitelerini girebilir ve tokluk, aşınmaya dayanıklılık ve ısı parametrelerini ekleyebilir. Seco Takım Karşılaştırma aracı önerilerini sunarken tüm bu faktörleri göz önünde bulundurur. Operatör veya üretim müdürü yeni bir Seco takımına karar verdiğinde ürünü doğrudan Seco web sitesinden sipariş verebilir.


Yepyeni Seco Takım Karşılaştırma web portalı müşterilere güç kazandırıyor
Seco Tool Comparison digital service

Zaman kazandırır ve riski azaltır
Bu özelliğin web sitesine eklenmesiyle Seco müşterilerine takımlar için alternatifler sunma, uygun olmayan ekipman satın alım riskini azaltma ve farklı takım ve uçları araştırıp test etmekle uğraştırmayarak zaman kazandırma gibi birçok avantaj sunuyor. Simon Karlström, "Müşterilerimizin hem tasarruf ettikleri zamandan hem de aldıkları önerilerden çok memnun kalacaklarını düşünüyoruz. Artık seçeneklerini değerlendirmek için çevrimiçi arama yapmak veya bir satış görevlisini aramak zorunda kalmayacaklar. Tüm alternatifler parmaklarının ucunda olacak," diyor.

En güncel bilgilere dayalı önerilerin sağlanması için ürün veri tabanı sürekli olarak güncelleniyor.

Seco Takım Karşılaştırma web portalı hakkında daha fazla bilgi için lütfen bulunduğunuz bölgedeki Seco temsilcinizle iletişime geçin ya da secotools.com adresini ziyaret edin.

www.secotools.com


 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers