www.endustriweb.com
Walter Tools News

Walter, Xtra·tec® XT M5250 ile freze programını genişletiyor

Walter, Xtra·tec® XT freze programını Ø 50, 63 ve 80 mm (veya 2-3") boyutlarında yeni sıralı uçlu helisel freze M5250 ile genişletiyor.

Walter, Xtra·tec® XT M5250 ile freze programını genişletiyor

En yeni nesil Walter kesici uçlu frezeler, diğer özelliklerinin yanı sıra güçlendirilmiş diş arkalıkları ve uç yuvalarına borçlu oldukları yüksek performans ve proses güvenilirliği ile karakterize edilir. M5250 ile her diş ayrı ayrı soğutulur. Walter, M5250'nin ön yüzünde test edilmiş ve onaylanmış, iki ağızlı BC..1605. sistem kesici uçlarını kullanır. Bu, kullanıcıya çeşitli köşe radyüsleri, kesme malzemeleri ve altı geometri seçeneği sunar. G51 geometrisi ("sessiz olan") özellikle titreşime eğilimli uygulamalar veya uzun bağlanan takımlar için uygundur. WaveCut geometrisine sahip G55W uçlar ise havacılık sektöründe de sıkça rastlanan yüksek kesme hacimli titanyum iş parçaları için idealdir. Walter, çevresel uç olarak frezeye özel 4 kesme ağızlı SC..1105.. uçlar kullanır.

Çelik, dökme demir ve işlenmesi zor malzemelere ek olarak, sıralı uçlu helisel freze alüminyum ve diğer demir dışı metaller için de uygundur. Diğer tam dişli sıralı uçlu helisel frezeleri aksine, kenar frezeleme, cep frezeleme ve rampalamaya ek olarak doludan kanal açma için de kullanılabilir. Walter, frezenin operasyonel kolaylığının da katkıda bulunduğu esnek kullanılabilirlik ve proses güvenilirliğine ek olarak, frezenin sık ağızlı tasarımı sayesinde yüksek talaş kaldırma oranını ve azaltılmış proses maliyetlerini vurguluyor. İkincisi, kesici uç başına 2 veya 4 kullanılabilir kesme kenarından ve aşınmaya karşı dayanıklı Tiger·tec® kesme malzemelerinden kaynaklanmaktadır. Havacılık ve uzay endüstrisine ek olarak, bu durum M5250 takımları genel makine mühendisliği alanında kullanım için de ilginç kılmaktadır.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers