www.endustriweb.com
CUMMINS News

CUMMİNS, GUİDANZ'I HER ZAMANKİNDEN DAHA KOLAY HALE GETİRİYOR

Guidanz, motor diyagnostiklerini, sorun gidermeyi ve servis olay yönetimini desteklemek için tasarlanmış Cummins'in en son dijital servis araçları paketidir.

CUMMİNS, GUİDANZ'I HER ZAMANKİNDEN DAHA KOLAY HALE GETİRİYOR

Cummins Inc., Guidanz® ürün paketindeki dijital servis aracı adlarını güncelleyerek müşterilerin çözümleri hızlı bir şekilde belirlemesini, verimliliği ve ve üretkenliği artırmasını kolaylaştırıyor. Bu değişiklik sonunda Guidanz, gücünü Cummins'ten alan ekipmana bakım için tercih edilen dijital çözüm olarak konumlanacaktır.

Daha önce daha teknik terimler tarafından bilinen adlandırma yapısı, Guidanz Diyagnostik Araç Kiti ve Guidanz Servis Olay Yönetimi adı verilen servis olayları sırasında müşteriler tarafından değer verilen iki temel işleve dönüştürüldü.

TEMEL AVANTAJLAR VE ÖZELLİKLER
Guidanz Diyagnostik Araç Kiti ve Servis Etkinliği Yönetimi, servis sağlayıcılarına, başından sonuna kadar uzmanlık ve verimlilik sağlarken müşterilerine efsanevi hizmet sunma olanağı sunmak için bir araya geldi. Sonuç mu? Servis bölmesi üretkenliği en üst düzeye çıkarılır ve araç arıza süresi en aza indirilerek her zaman açık olan bir dünyanın ihtiyaçlarını karşılar.


CUMMİNS, GUİDANZ'I HER ZAMANKİNDEN DAHA KOLAY HALE GETİRİYOR

GUİDANZ İLE OPTİMİZE EDİLMİŞ SERVİS ETKİNLİKLERİ
Cummins, servis etkinliklerini kolaylaştırmak ve diyagnostik süreçlerini iyileştirmek için her zaman yeni yollar arar. Guidanz Diyagnostik Araç Kiti, sorun giderme adımlarını dinamik olarak yeniden sıralayarak ve teknisyenleri önce bir hata kodunun en olası temel nedenine yönlendirerek araçların daha hızlı göreve dönmesine yardımcı olan Optimize Edilmiş Diyagnostikler aracılığıyla bunu gerçekleştirir.

Bazı arıza kodları Hızlı Onarım olarak işaretlenir, yani geleneksel diyagnostik değerlendirme adımları atlanır, böylece teknisyenler doğrudan gerekli onarımlara geçebilir ve değerli zamandan tasarruf eder ve servisi hızlandırabilir. Ayrıca, Predictive Service Insights, büyük sorunlara dönüşmeden önce önleyici ihtiyaçları belirleyerek aracın çalışma süresini en üst düzeye çıkarır ve planlı kesinti süresi boyunca bunların ele alınmasına olanak tanır.

GUİDANZ İLE DAHA VERİMLİ VE VERİMLİ SERVİS EKİPLERİ
Servis etkinliğinin her yönünü basitleştiren ve birbirine bağlayan merkezi bir merkez olarak sağlam bir dijital platform. Guidanz Servis Etkinlik Yönetiminin devreye girdiği yer, iş akışı yönetimini düzene sokma ve servis sağlayıcılarının daha verimli bir müşteri deneyimi sunmalarına olanak tanır.

Birden fazla sistemi hokkabazlık etmeye veda edebilirsiniz, çünkü bu web tabanlı çözüm, tüm önemli servis etkinliği bilgilerine tek tıklamayla erişim sağlayarak servis ekiplerinin mağaza ortamında bilgili ve üretken kalmasını sağlar.

VERİMLİLİĞİN ÖTESİNDE: GUİDANZ SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEĞE KATKIDA BULUNUR
Guidanz, hizmeti optimize etmeye ek olarak daha temiz ve sürdürülebilir bir çevreye de katkıda bulunur. Kolaylaştırılmış servis olayları, daha hızlı onarım, daha az arıza süresi ve daha az servis ziyareti anlamına gelir. Bu daha az emisyona ve daha düşük karbon ayak izine dönüşür ve bu da Cummins'in Hedef Sıfır™ stratejisine uyum sağlar ve müşterileri çevresel girişimlerine ulaşma yolunda destekler.

www.cummins.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers