www.endustriweb.com
Delphin Technology AG

Expert Logger 400

Bir OPC UA ara yüzü kullanarak veri toplama ve test stant otomasyonu

Expert Logger 400
Delphin Technology AG (Bergisch Gladbach) OPC UA İstemci/Sunucu ara yüzüyle donatılmış olan yeni 400 tipi modeliyle Expert Logger serisini genişletmiş oldu. Bağımsız işleyen veri günlükleyicisi sistemine yapılan bu iyileştirme ideal olarak bu sistemi Industry 4.0 gerekliliklerine ve saha düzeyinde ölçüm verilerinin evrensel alışverişine uygun şekilde donatıyor. Expert Logger cihazı ayrıca ProfiBus, ModBus, CAN-Bus ve seri ara yüzlerle de donatılmış durumda. Bilgisayarlar USB, LAN, WLAN ve LTE üzerinden bağlanıyor.

Yeni tip 400'de mV ve mA sinyallerini ve her türlü termokupleyi ölçmek üzere 16 evrensel olarak kullanılabilir, farklılık gösteren analog girişler bulunuyor. 24-bit hassasiyet ve saniyede maksimum 1000 ölçüm şeklindeki hızı bir veri günlükleyicisi olarak en yüksek beklentileri dahi karşılıyor. Yeni Expert Logger ayrıca 2, 3 veya 4 tel teknolojisi veya DMS kullanarak Pt100(0) sensörlerini ölçme seçeneğine de sahip. Cihazda mikro saniye hassaslığıyla ayrıt ve hata olaylarının ve çıktı uyarılarının kaydını tutabilen toplam 24 değiştirilebilir dijital giriş / çıkış bulunuyor. Toplam 6 analog çıkışı düzenleme ve kontrol bileşenlerinin işletimine olanak sağlıyor.

Expert Logger serisi bağımsız veri toplama ve test tezgahı otomasyonu için ideal olan 16 ila 46 analog girişle çeşitli model tipleri sunuyor. Görüntüleme fonksiyonları cihaz içerisinde bağımsız olarak gerçekleştirilebiliyor. Ölçüm verileri ve eşik ihlalleri OPC UA üzerinden hemen alt sistemlere aktarılabiliyor. OPC UA ara yüzü ayrıca PLC sistemlerine veri alışverişi ve PLT sistemlerine bağlantı sunuyor.

Ayrıca ölçüm verilerini çevrimiçi ve çevrimdışı olarak portrelemek ve analiz etmek için ProfiSignal Go yazılımı her Expert Logger cihazının sabit bir bileşeni durumunda.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers