www.endustriweb.com
ESPRIT

41 Dakikadan 27 Dakikaya Çevrim Süresi

Kesici takımların gelecekteki Cad Cam Yazılımı -ProfitTurning

41 Dakikadan 27 Dakikaya Çevrim Süresi
Yıllarca süren ve çığır açan araştırmaların sonucunda ESPRIT CAM yazılımı, son versiyonu ProfitTurning’ i piyasaya sundu.

Profit Turning, makine döngüsü süresini önemli ölçüde azaltan bir kaba tornalama stratejisidir. Yazılım, zorlu birçok testi geçerek; teknikerler, mühendisler ve sanayiciler için hassasiyet, kalite kontrolü ve üretkenlik seviyelerini karşılayacak bir performans sunmuştur.
ProfitTurning, DP Technology şirketi tarafından DIŞ/İÇ /Alın tornalama ve diğer görevler için geliştirilmiş olan yüksek hızlı kaba tornalama stratejisidir. Yazılım; hızlı, güvenli ve verimli olmakla beraber aşınmayı da en aza indirgeyerek takım ömrünü uzatır.

Dp Technology’ nin Mühendislik ve Ürün R&D Direktörü Ivan Kristic, performansın ardındaki bilimsel performansı şu şekilde açıklıyor;
Esprit 2016 ProfitTurning; Takım yolu, tutarlı kesme kuvveti ile talaş yüklerini korur ve kesme hızlarının önemli ölçüde artırılmasına olanak tanır. Tornalama ve kontrollü bağlantı teknikleri kullanılarak, takım yolundaki titreşimi ve kalıcı gerilmeleri azaltır. Bu da ince duvarlara veya sert malzemelere, özellikle süper alaşımlara çok uygun hale getirir. Net olarak işleme süreleri önemli ölçüde azalır ve verimlilik maksimuma ulaşır.

Fizik Tabanlı Kesme Motoru
Esprit 2016, Profit Turing gibi teknolojilerin temelini sağlayan, fizik tabanlı kesme motoru kullanmaktadır.
Geleneksel kesme stratejileri yalnızca metaryallerin geometrisini göz önüne alırken, Esprit 2016, farklı endüstriyel materyallerin mümkün olan en verimli şekilde nasıl kesilebileceği bilimine derinlemesine dokunur. Yeni takım yolu teknolojisi, her türlü zorlu kesime meydan okumak için benzersiz stratejiler oluşturmak için fizik ilkelerini kullanıyor. Bunun için Esprit 2016; alet malzemesi, alet şekli, iş parçası, takım devri, ilerleme hızı, talaş deformasyonu, talaş yükü, makine gücü, ivme ve yavaşlama gibi takım faktörü algoritmalarına ilgili faktörleri girer.
Takım yolunda her yerde en iyi kesime izin veren, kesme ortamının tam kontrolünü sağlamaya yardımcı olur.

Daha Fazla Bilgi Almak İçin; www.espritcam.com adresini ziyaret ederek Esprit 2016 ProfitTurning White Paper yazısını okuyabilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers