www.endustriweb.com
BALLUFF

Kompakt iki yönlü veri bellek modülü IO-Link Bellek Modülü

Balluff, dar montaj alanları için kompakt ve iki yönlü veri bellek modülüdür. IP 67 korumalı kompakt bellek modülü yalnızca 34 x 16 x 8 mm boyutundadır ve portal tipi işleme merkezlerindeki freze başlıkları gibi birbiriyle değiştirilebilir ünitelerde bellek depolama cihazı olarak kullanılabilir.

Kompakt iki yönlü veri bellek modülü   IO-Link Bellek Modülü
Bu, donanımların işletme verilerini kendileri ile birlikte taşıyabilecekleri anlamına geliyor. Bu sayede, bir makine değiştirildiğinde, kullanım döngüsü sayısı, şok ve titreşim değerleri veya yağlama ve yağ değişim aralıkları gibi tüm veriler doğrudan yükleniyor.

Modülü kurmak ve parametreleştirmek için gereken iş minimum düzeydedir. Freze başlığı ve kontrolör arasında kararlı, çift yönlü veri iletimi sağlamak için yalnızca tek bir standart kablo gerekir. Kablo sistem halkasında freze başlığı ara yüzüne bağlanıyor. Veri iletimi gürültüye bağışık ve EMC etkilerine dayanıklıdır. Modül her biri 64 baytlık toplam 14 bölümden oluşabilir.

Makine operatörleri, bir freze başlığı bir makineden diğerine takıldığında tüm tanımlayıcı ve kullanım verilerinin otomatik olarak kopyalanıp freze başlığı hafızasından bir kabloyla NC kontrolörüne yüklenmesinden faydalanacaktır. Bakım veya onarım çalışması gerektiğinde, servis personeli bir PC veya laptop aracılığıyla bellek çipinden tüm verileri okuyabilir ve gerekli oldukça güncelleyebilir. Bu, tesis operatörüne freze başlığının mevcut durumu hakkında sürekli ve şeffaf bilgiler veriyor.

IO-Link yüksek performans, yerden kazandıran Endüstri 4.0 konseptleri açısından kilit bir teknoloji olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers