www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Yeni PCBN Kaliteleri ile Sert Tornalama Çözümlerinin Sayısını Artırıyor

Seco Tools, tüm sert parça tornalama uygulamalarını kapsamak için PCBN uç kalitesi ailesini genişletti. Bu yeni uçlar, yeni çift yapılı alt tabaka ve kaplama işlemi ile takım ömrünü uzatıyor ve daha fazla çeşitli uygulamada üretkenliği artırıyor. Seco'nun ISO H05 - H35 arasındaki malzemeler için üretilen PCBN kalite grubu CH0550, CBN060K, CH2540 ve CH3515'ten oluşuyor ve özellikle yüzeyden sertleştirilmiş çelikler için tasarlanmıştır. Uzun ve tahmin edilebilir işleme performansı için bu ürünlerde gelişmiş kaplamalar ve daha iri taneli çift yapılı alt tabakalar kullanılmıştır. Ayrıca optimize edilmiş kesme kenarı profilleri sunuluyor.

Seco Yeni PCBN Kaliteleri ile Sert Tornalama Çözümlerinin Sayısını Artırıyor
016851_HQ_IMG_PCBN_Hard_Part_Turning_Grades_With_Product_Background

CH0550, H05 malzemelerde yüksek hızlı sürekli kesim imkanı sunuyor. CBN060K, H15 malzemelerdeki sürekli - orta darbeli kesme işlemlerinde mükemmel sonuç veriyor. CH2540, H25 malzemelerde hafiften ağıra darbeli kesme işlemlerinde yüksek performans sunuyor. CH3515 ise H35 malzemelerde ağır darbeli işleme için uygun.

Seco'nun her PCBN kalitesinde ortak ISO uç geometrisi var ve hem metrik, hem de İnç özelliklerinde bulunuyor. Performansı daha da artırmak için silici geometrisi seçenekleri de bulunuyor.

Seco'nun yeni sert parça tornalama kaliteleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen yerel Seco temsilcinize danışın veya şu adresi ziyaret edin: https://www.secotools.com/en/Global/Products/Advanced-cutting-materials/PCBN/

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers