www.endustriweb.com
BRADY

Büyük sürgülü valfler için güvenli kilitleme

Brady, çapları 76 ile 457 mm arasında olan sürgülü valfleri güvenli bir şekilde kilitlemek için sağlam bir çözüm geliştirmiştir. Yeni Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi, kolayca depolanmasını sağlayan üçlü katlama sistemine de sahiptir.

Büyük sürgülü valfler için güvenli kilitleme
Hayat kurtarın
Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi, 457 mm kadar sürgülü valfleri engelleyerek makineye enerji veya malzeme akışını dengeler ya da güvenli hale getirir. Makineye servis uygulayan her çalışan, bakım devam ederken sürgülü valfi kapalı konumunda kilitlemek için kilitleme cihazına asma kilit takabilir. Bu, diğer çalışanların yanlışlıkla makineye yeniden enerji vermesini ve ciddi iş yeri kazalarının oluşmasını önler. Katlanabilir Sürgülü Valf Kilitleri, örneğin yangın söndürme sistemlerine su akışını güvenli hale getirmek için de kullanılabilir.

Kullanımı kolay ve esnektir
Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi, valfi açık veya kapalı konumunda kilitlemek için kolayca bir valfin etrafında döndürülebilir. Cihazın üçlü katlama sistemi, depolanmasını veya taşınmasını kolaylaştırır ve büyük, 457 mm valfleri kapatıp kilitleyebilir. 76 ile 457 mm arasındaki valfleri kilitlemek için sunulan 3 farklı boyutla, yeni kilitleme çözümü iş yerinde kazaları azaltan epey esnek ve pratik bir araçtır.

Sağlam çözüm
Yeni Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi sağlam, zorlu dış koşullara dayanabilen enjeksiyonla şekillendirilmiş stiren yapıya sahiptir. Cihaz, Brady’nin belirli sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak için birçok farklı malzemeyle sunulan çeşitli asma kilitleriyle birlikte kullanılabilir. Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidine doğrudan iki asma kilit takılabilir. Büyük bakım ekiplerinin güvenliğini sağlamak için Brady’nin Kilitleme/Etiketleme güvenlik çoklayıcısı kullanılarak daha fazla asma kilit de eklenebilir.

Youtube’da “Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi” videosunu izleyin veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.’dan ürün spesifikasyonlarını alın.
Büyük sürgülü valfler için güvenli kilitleme

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers