www.endustriweb.com
BRADY

Her ortam için yeni boru işaretleri

Tüm dünyadaki tesisleriniz için en iyi boru işareti malzemesini bulmak zaman alan bir iş olabilir. Brady, dünyadaki herhangi bir tesiste boruları tanımlayabilen, herhangi bir renk standardında İç ortam, Dış ortam ve Dış ortam+ boru işaretleri sunar.

Her ortam için yeni boru işaretleri
Kazaları azaltın, verimliliği artırın
Boru içeriğini ve akış yönünü gösteren, net bir şekilde görünür ve okunaklı olan boru işaretleri, bakım ekiplerinin servise ihtiyacı olan boruları ve kapatmaları gereken valfleri daha verimli bir şekilde bulmalarını sağlayabilir. Boru işaretleri, verimliliği artırmanın yanı sıra çalışanları, yüklenicileri ve ilk müdahale ekiplerini boru içeriği için uyararak kazaların önlenmesine yardımcı olur.

Her ortam için boru işaretleri
Boru işaretleri, takılı ve okunaklı kaldıkları sürece iş yerindeki kazaları azaltır ve verimliliği artırır. Brady, standart test yöntemlerini kullanan şirket laboratuvarlarımızdaki testleri temel alarak çeşitli uygulamalarda maksimum dayanıklılık ve güvenilirlik sağlamak için iç ortam, dış ortam ve dış ortam+ boru işaretleri geliştirmiştir. Boruları iç ortamda, çöl tesislerinin, kıyıdan uzak platformların olduğu dış ortamlarda ve daha basit ortamlarda tanımlamak için doğru boru işareti çözümünü seçin.

Her standartla uyumludur
Brady; bölgeye, sektöre veya şirkete özgü standartlar dahil olmak üzere her tesisin boru işaretleme standardına uyum sağlamak için her renk kombinasyonunda İç ortam, Dış ortam ve Dış ortam+ boru işaretleri sağlar. Sektörler, boru işaretine yazdırmak için ihtiyaç duydukları kalite seviyesini, renkleri, mesajları ve simgeleri ve de tüm dünyada herhangi bir yerdeki tesisin ihtiyaçlarına uyumlu hale getirilmiş, yapışkanlı veya yapışkansız bir boru işareti takma sistemini seçebilir.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden ücretsiz numune paketi isteyerek dayanıklı boru işaretlerimizi test edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers